Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yok ya adetim yaklaştıkca hepbişiler ister bu ay ümidim yok regl olacam gittim ped bile aldım
olacamm
inşallah olurum bebegim artık nezamn gelirse rabbim hayırlısını saglıksını versin nezamn verirse versinn

hayırlısı canım..bu bahar beni çok fena yaptı yaa hep bu saatte uyku bastırıyooo zor dayanıyorumm.gündüzde uyku akşam uyku...ayy bi türlü açılamıyorumm..bahar yorgunuyum

ah canımseni çokkk ösledik ama öncelik saglıgın.dualarımız seninle
sabah yapıcam ozamana kadar olmazsa
hamiş haberini bekleyecegizzzzzzzzzzzzzzzzz

heyre garşı melodicim...🙂
hayıra karsı dedın sanırım burda

yaxşı.nece meslehetdi.siz qaşındınız qızlar
dur surda yahsı guzel demek neceyı bılmıyom dıgerı kasındınız demek

kuzum cok uzuldum lutfen doktorun dedıklerını ıhmal etme sıvıyı bol tuket rabbım hayırlısını versın baska doktora gıtme sansın yokmu cok uzuldum yaa valla ne olursun bol dua et ayagı bıle kalkma ne olur cok yordun sen o gun kendını dıkkat et olur mu
ALLAH RAZI OLSUN BITANEM
şekerimm sen gitt kocanınn yanınaa benim hafta bir veya iki günn geç geliyooo geçç dediğimmm 9 veya 10 da yarınn ben sana sorarımmmmmmm
KIZZZZZ GECE BURDA OL

kızlaaaaaaaaaaaar naparsnz bakaem??anam gene hemşomdan başka kimse yok heee🙂🙂
.Bnde yatıcam kocişim yattı bende balık yiyim yataym dedim ton balığı çooooook severm haftada 1 olmak kaydı ile yirim.Fazlası zarar yaniii.Burçemmmm o ismini verdiğim ilacı alabilrsn kuzum kocişe sordm böbrek yetmezliği dışında herkes kullanabilr dedi.Sen iç şifa niyetine bişiyin kalmaz.Öptm epicğinzi balık bitene kadar burdaym