ENBİYA SURESİ
87. Ayet
وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.
88. Ayet
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Bir arkadaşımız paylaşmış .. dntw:.x
" dün tv de cübbeli ahmet hocanın programına öle 2 dk. bi baktım belkide Rabbimin bi işaretidir hemen dinledim ve sizinle paylaşmak istedim enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar dedi ve denenmiş bi çok kişininde çocuğu olmuş bu dua sayesinde geçenlerde bir arkadaşımı teşekkür için aradı dedi arayan kişininde çocuğu olmuyormuş bu duayı etmişler umarım herkesin dileği biran önce gerçekleşir "
sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlarrrrrr 🙂 denemdim ama denicemmm