Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Evet şekerim, biz elimizden geleni yapalım da. Ben artık düzenli bir doktor buldum, ona devam ediyorum, evde ovulasyon falan da uğraşmuyorum, takip ettirip yumurtayı en uygun zamanı yakalıyorum. Gerçi uygun zaman, uygun ilişki deniyoruz, işte neyse. Yapacak başka bişi de yok, denemeye devam. Biz de o minik yürek atışlarını duycaz çok inanıyorum ben. Tıp çok ilerledi kadın olmak yetiyor çocuk doğurmak için, bence yakında erkeklere bile doğurtur bu tıp böyle ilerlerse🙂 Bir kocalarımız bir biz doğurur, basketboll takımını kurarız😀

Kızlar kanal D de şimdi kadınlar günü ile ilgili bir reklam çekmişler onu izledim. Kadını görünmeyen bir el dövüyor, ve tam sloganı artık düzenlemede ekleyebilirim:
Sizde bu reklamda erkek görmüyorsanız bizim gibi düşünüyorsunuz

diyor. Kadına şiddet uygulayan erkek değildir🙂
Güzel reklam. Bu arada Çok hoşuma gitti, ben de hepimizin kadınlar gününü kutlar, eşit, adil, üretken bir dünyada hep beraber olmayı dilerim. Kadın önce kendi hakkını kendi almalı, ayaklarının üstünde durmalı diye ben de düşünüyorum🙂 Ve sizi öpüyorum.

Son düzenleme:
yukarda verdiğim linkteki programın tanıtımı:::....
Advanced Woman Calendar kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kadınlara yönelik aybaşına ait döngüyü kaydetmeyi ve izlemeyi; yumurtlama takvimi ve hamilelik hesaplamaya yarayan bir programdır. Programla güvenli günleri ya da hamilelikten kaçınma günlerini hesaplayabilir ve hatta bebeğin (kehanet) cinsiyetini tahmin edebilirsiniz.

Advanced Woman Calendar doğal doğum kontrolü yöntemi kullanmak isteyenlere takvim usulünü bilgisayar ortamında takip etme imkanı sağlar. Doğurganlık günleriniz, hamilelik durumunuz, yumurtlama dönemi içindeki olaylar ve gelecek için bazı tahminlerde bulunabilir.

Programın yumurtlama takvim göstergesi farklı renklerde gösterilerek daha kolay anlaşılabilmesine yardımcı olur.

Özellikler:

Hamilelik ve yumurtlama takvimi.
Kolay kullanım.
Tüm hesaplanmış veriler doğrultusunda tahminde bulunabilir.
Bebek cinsiyeti tahmin edebilir (ya da kehaneti).
Birden fazla kullanıcı için parolayla koruma mevcut.
Yazdırma desteği mevcut.
Adet dönemi, düşük doğurganlık, doğurgan olmayan günler, yumurtlama, cinsel ilişki, sıkıntı gibi günler takvim içinde gösterilebilir.
Adet döngüsü elle ya da otomatik girilebilir.
Pencere içinde 4 aylık takvim ve luteal faz gösterilebilir.
Windows başladığı anda çalışabilme durumuna göre ayar yapılabilir.
Yeni kullanıcı arayüz.
Hatırlatma ve alarm desteği.
Renkli temalar.
Masaüstü duvar kağıdı takvimi.
Aybaşı öncesi sendromu izler.
Rektal sıcaklık desteği.
Türkçe dahil çoklu dil desteği var.

Programı Türkçe kullanabilmek için izleyeceğiniz yol ise şu şekildedir: 'File' > 'Configure'ye tıklayıp, gelen pencere içinden Türkçeyi seçip 'OK' tuşuna tıklayınız.

Program 30 günlük deneme sürümdür. Ayrıca bir kız ya da erkek çocuk için olası günleri göstermez. Lisanslı kullanabilmek için fiyatı 29.95$'dır.

Ben denedim onu🙂)) Benim gerçek yumurtlama günümle takvimuymadı. Şİmdi -14 mantığı ile gidiyor sanırım. Ben 31 günde bir adet oluyorum ve 17. gün yumurtlama günüm olmalı ama değil, 11 günde yumurtladığım bile oldu. Yani ikinci luteal faz dediği ben de zaman zaman 17 güne çıkıyor, takvim kaçıyor🙂 İnşallah sizin işinize yarar da bebişler çabuk çabuk gelir.

Aman ben de ilk okuyyordum yazmıyordum, sonra herkes tanıdık gibi oluyor, konuşmak anlatmak istiyorsun, böyle sanal da olsa karşılıklı olmak, paylaşmak güzel. Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla sıhhatle. öpüyorum.

hoşbulduk koza yeni üye oldm ama uzun zamandan beri okuyodm sizi RABBİM sizinde gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip eder inş