Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayyy gözlerim doldu ağladım valla duygusala bağladm.RABBİMMMMMMMMMMMMM ne oluuuur ne olur bi daha meleklerimz gitmesin,bi daha aynı acıyı yaşatma nolur.Çok acı kızlar çok kötü bişe yaaaa.İsyan etmiyosn ama yüreğin kayıp gidiyo içinden etleri kopartıyolar sanki.Her gün giden bebeğini hatırlıyosun her gün her gün.Mevlam bütün hamişlerimzn meleklerini koru,kucaklarına almalrını nasip et sağlıkla sıhatle inşallah.Acılarını gösterme nolr GÜZEL ALLAHIMMMMMM.Ayyyy ben bi tuhaf oldm yaaa ağlamaktan.Kızlar şuan bütün yüreinzle dua edin nolur bütün yüreğinzle dua edin aynı anda buluşalm dualarda.Bebek isteyelm sağlıklı bebek,snra onlara kavuşmayı dileyelim kokularını duymayı dileyelim..Hadi birleşsin dualarmz göğe yükseln inletsn bütün göğü de gök bile dayanamasn içimizin sızısına yangısına...Göklerde duyulsn seslerimz.Nolur dua edin nolur.Ben ağlamaktan yazamıyorum kötü oldm :cry: :cry: :cry:

Şekerim döverim seni.. Niye duygusala bağladın sen şimdi. O seni cennet kapısında ellerini açarak bekleyecek. Dualar edeceğiz tabi yer gök dua ile. Ama ağlama kıyamam. Bunda da var bir hayır değil mi? Öyle düşünmemiz lazım. Bak bitanem daha çok bebeklerimiz olacak. Üzülme tamam mı?????

Şekerim döverim seni.. Niye duygusala bağladın sen şimdi. O seni cennet kapısında ellerini açarak bekleyecek. Dualar edeceğiz tabi yer gök dua ile. Ama ağlama kıyamam. Bunda da var bir hayır değil mi? Öyle düşünmemiz lazım. Bak bitanem daha çok bebeklerimiz olacak. Üzülme tamam mı?????
cnm bnmmm tamm bitaenm bi daha ağlamm 🙂🙂ama napıyım içim bi tuhaf oldu 🙂🙂 öpüyorum seni kocaman cnmmmmm :kiss:

ayyyy benim eşimde hep bana dior kesin senin ikizin olacak dit-yor hahaha ona diom sen nezamn bişi desen olmuyor deme deme hahaha ayy BEN GENE BİR RÜYA GÖRDÜM rüyanda bir arkadaşım şuan 4 5 aylık hamile onu görüyordum msnde konuşuyorduk diordum hamilelik nasıl gidiyor diyordu ii cok duygulanıyordum istemiyordum bana senin oldumu demesine soruyordu senin varmı die bende halen yok diordum diordu üzülme inşallah olacak olacak 🙁

Geri