Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ahh kıyamam ben sana, seni en iyi anlayanlardan biri benim burda canım üzme kendini nolur bak benide ağlatıcan burda

Fazla işe yüklenle canım bu aralar, boşver birazcık, eşin yardım etsin yada bir yardımcı falan destek al yani, şu 3 ayı bir doldur sonra biraz biraz yaparsın yine bu 3 ay dikkat et kendine..

Yapma şekerim yaaaaaaaaaaa

Bende istiyorum allahımda isteyen herkeze nasip etsin inşallah bende klomen kullandım bakalım şuanda yumurta takibi yapıyo doktorum hayırlısıyla bende istiyorum hamiş olmak...

inşalah sinoplu, Allah isteyen kimsenin kucağını boş koymasın ...

Sarıgelin, benim idrar olayım dünkü kadar olmasada devam ediyor, ama bugün biraz az su içtim, işimi yapamıyorum burda wc gitmekten
bide sol kasığım kasmaya ve ağrımaya başladı, karnımın altındaki seyremene de yine arada atıyor.. Allah allahhhhh biraz gariplikler var ama çok da erken yahuuuuuuu 😕

Evet maşallah çok tonton bende soracaktım yeğenin falanmı diye ki öyleymiş, allah nazardan korusun inaşallah 🙂

sekerimmm enişte ne dr ya ya içsemm o ilaçtann birsey olmaz demiii simdi bilinçsiz ilaçta kullanmakk istemiyormmmmm

Cnm dediğiğm gibi ben ilacı daha gebe değilken eşim yazmştı bana yani olası gebeliğe karşı bi laçtı.Hani korunmuyoduk ya gebelik olursa diye yazdı.Bi yan etkisi yok.Tabi ben bol bol su içerek atlattm enfeksiyonu.Sende bol su iç idrara çık ki kalmasn enfeksiyon..cnm sen yine bi dr'a falan sor o monoral saşeyi bacm

cnm yavaş yavaş büyüyo artkk göbeğin.Yani çok normal.İlk haftalarda sanki 2,3 aylık gibi olursn ama o gaz şişknliidir.Şimdi uterusun leğen kemiğine çıktı ve artık kocaman olmaya başladı🙂🙂12. haftada göbek hizasına gelicek uterusun daha da şişicek 🙂🙂 yaaaa

valla bu belirtiler bana hamişlik gibi geliyor cnm ne kadar var adetineee 🙂)) ben bunları bizzat yaşadım çünküüü