Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inş düşündüğünn şeye işarettir

hoşbulduk kızlar burda birilerinin olacağını tahmn etmştim. hünkar daha iyi shekerim sağol. melodim 8. haftadayız int den baktım olabilir diyor hatta adı devir teslim kanamasıymış🙂 ne biliyim insan yine de tedrgn oluyor.

heh benımde aynı hafta yanı 9 hafta ıcınde olmustu cnm korkma ama yınede doktoruna soyle bıtanem tamam olabılıor bole seyler bol bol sıvı al ıhmal etme ve dınlen cnm kendını cok yordun cunku

Senn yumurtlaman falan da bahane senn derdin başka datlum
hahah.Cnm öncelikle kaç günde bir adet gördğün çok önemli.Yani 28 günde adet görüyosan 14 çıakrtıp 14. gün yumurtann çatladğını biliyosun sanırm.Yani bu 30 da olabilir 33 de.Bu günlerden 14 ü çıkartıyosn muhtemel yumurtlama tarihin çıkıyo.Yani yumurtlama demek yumurtanın tüplerde prensini beklyo olması demek kuzum
.O ıslaklığın anlamı,yumurtanın çatlayacağı zamanın yakın olduğu anlamına geliyo.Mesele ben hamile kaldğmda 11.gün yumurtam çatladı halbuki 13 .gün bkliyodum ALLAHTAN o gün çalşmştık
.Gerçi sonu gelmedi ama olsun.Islaklığı gördğün zaman biliceksn yumurtlamam yakn dye.Yumurtlamann öncesi yani 3,4 gün öncesi çalşma olması lazm çünkü spermlerin ortalama yaşama süresi 3, ya da 5 gün.Çünkü bu ıslaklık sayesnde bu şekilde yaşayabiliyolar ve daha rahat prensesine gidebiliyolar(yumurtaya)
..O yüzden ıslaklığı gördğün an başla diyuorum.Başla ki prens prensesi çatladğı an hazır bulunup hemen ziyaretine gidip bebiki getirsn
.Anladn mı kuşum??? umaruım faydalı olabilimişmdr