inşallah ablacım ayy 4 gün kaldı dua edin bana ne olursunuz sabah böle sanki akıntım oldu gibi ahanda regl oldum gene erken dedim gittim wc baktım tertemiz hiç bişi yok ne akıntı nede regl
ya keske 1-2 gün daha bekleseydin
ama bu haberi alipta bocalamakta kolay bisey degil ya cok iyi anliyorum korkunu ama hayirlisi olsun gülüm ya insallah herseyi yolunda giden bi gebelik olurda bu kuskularin bosa cikar 🙂 öpüldün
inşallah ablacım ayy 4 gün kaldı dua edin bana ne olursunuz sabah böle sanki akıntım oldu gibi ahanda regl oldum gene erken dedim gittim wc baktım tertemiz hiç bişi yok ne akıntı nede regl
LALECİMM gün içinde sık sık olmakla birlikte özellikle geceleri çok kalkıyordum hala daha öyle zaten ama ben günde 3-4 litre su içen biriyim daha doğrusu hamile kaldıktan sonra aşırı hararetli oldum çok su içmeye başladım ama tuvalte çıktığımda öle çok yapmıyorum sanki çok gelmiş gibi hissediosun ama azcık yapıosun dediğim gibi özellikle geceleyin akşam üzeri daha çok oluyo bende cnmmm
ya keske 1-2 gün daha bekleseydin
ama bu haberi alipta bocalamakta kolay bisey degil ya cok iyi anliyorum korkunu ama hayirlisi olsun gülüm ya insallah herseyi yolunda giden bi gebelik olurda bu kuskularin bosa cikar 🙂 öpüldün
teşekkür ederım canım ınan 1 dk bıle bekleyemezdım o kadar sabırsızızkı esımle ben 4 aydır beklıyoruz bu haberi bırde 3 sene korundum ondan bu endıselerım aslında