yok Tunacım daha anca yumurtlama günlerindeyiz, hamişliğe birazcık var değil mi 😀 geçen ay 25 inde adet olmuştum ayın 5 inden bu yana günaşırı çalışıyoruz 🙂
eveeett geldik mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı tüm listeye...
🙂
🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂
Aman nazar değmesin 1.salkım......................şubat hamişi
2.tuvanna....................şubat hamişi
3.aussie-angel...........şubat hamişi
4.hazan_11...............şubat hamişi
son adet 7 şubatAntalya 5.esinerkan..........mart hamişi
son adet 1 martDüzce 24 Okul öncesi öğrt. 6.burju.................mart hamişi
7.sarı gelin.................mart hamişi
son adet 6 mart 8.sen-lin12121212.........mart hamişi
9.çölmeleği..............mart hamişi
Mardin/Midyat 19 10.tunaa.......mart hamişi
son adet 20 martEskişehir 33 Resim öğrt.çok mutluyum🙂))) 11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi
İstanbul 41 Gayrımenkul danış. 12.tatu...............mart hamişi
13.mavikedi.................nisan hamişi
Edirne 28 İngilizce öğrt. Tebrikler🙂 14.geliyobebiş..................nisan hamişi
15.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂 :salıncak: -fatma mutlu.............6 mayıs ???Elazığ 21 15 no hamiş adayı🙂
-sılam_nisa.................6 mayıs ???Türkçe öğrt.
-şimall...............6-10 mayıs ???Kütahya 26 Ev hanımı
-dilara1.................7 mayıs ???Mardin (Almanyadan)
-best_dream...........10 mayıs ???
-elif_ecrin...................11 mayıs -elçin&su.................12 mayıs -bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur -berna24..................15 mayıs -orjinal-catlaq............15 mayıs İstanbul -gullu_23...................17 mayıs -ayşegül................19 mayıs -unıca...................19 mayıs -mini garaböcük............20 mayıs -denizzzz..........20 mayısMuğla/Fethiye 27 Muhasebe -uyuzmuyum_neyim.....................20 mayıs 28 -geveze.....................22 mayıs -lalezar...................22-24 mayısBalıkesir 39 Memur -yaseminnnnnnn........24 mayıs Kütahya 22 Ev hanımı -defne defne................30 mayısSatış danışmanı -burçemm.................31 mayıs Tekirdağ -çitos....................1 haziran Yozgat -sinemtugra.................2 haziran -baharrrımmm..............3 haziranArdahan Güzellik uzmanı -melodi_cn................6 haziranİstanbul 25 Ev hanımı -haziran13.............?İstanbul 35 Mühendis -gülparem...............?Afyon 22 Üniv. öğrc. -beklenenbebiş..........8 haziran 20 -yesi......................?25 -aymelek..............?Erzurum 25 Hemşire
Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler... sheker_shey...............?Konya sevde7...................? geweze............?Ankara 22 Üniv. öğrc.
arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler: sea34........................? İstanbul koza...................? Antalya 33
adet tarihini ve diğer bilgilerinilistede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz... adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.
Dikkat!!!Regl tarihi 15 gün geçip de topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır.
yok Tunacım daha anca yumurtlama günlerindeyiz, hamişliğe birazcık var değil mi 😀 geçen ay 25 inde adet olmuştum ayın 5 inden bu yana günaşırı çalışıyoruz 🙂
ay kızlar ne olur bana dua edin.Ben bu kadar koli indirip kaldırıyorum.Allahım korusun eğer bir gebelik varsa.Hala regli olmadım.Dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl dikkat edicem ki bir şekilde kaldırmam lazım bunlarıda.Rabbime emanet olsun inşallah.Korkuyorum yaaaaaaa 🙁(((
ay kızlar ne olur bana dua edin.Ben bu kadar koli indirip kaldırıyorum.Allahım korusun eğer bir gebelik varsa.Hala regli olmadım.Dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl dikkat edicem ki bir şekilde kaldırmam lazım bunlarıda.Rabbime emanet olsun inşallah.Korkuyorum yaaaaaaa 🙁(((
ay kıyamam canım yaa eşin yardım etsn dicem ama o da yok dimi? Allah kavuştursun az kaldı sanırım. tatlım çok ağır kaldırma nolur parti parti toplamaya çalış yok mu yardım eden biri? inş bebeğin varsa sıkı tutunur annesine Allahım korusun onu.
Ahh kıymam, dikkatli ol tabikide aşırı ağır kaldırma yinede..
Bak sana birşey anlatyım da için rahatlasın biraz 🙂 Ben düşük yaptığım zaman dr.um bana demişti ki düşecek bebeği bağlsan durmaz, yok ben ağır kaldırdım, yok yükseğe uzandım, yok bir yerden atladım vs. zaten kromozom açısından bozuk ise onu vücut otamatik olarak atmaya çalışır, yoksa dünyada ucube dediğimiz bir sürü insan olurdu dünyada dedi 🙂
herkese merhaba kızlar hamileler listesine bende eklendim RABBİM isteyen herkese o listeye eklenmeyi nasip etsin mavi kedi hayırlı olsun kan testinin değeri kaç çıktı benim ki 663 çıktı bende bu ayın 5.inde öğrendim.çok güzel bi duygu
herkese merhaba kızlar hamileler listesine bende eklendim RABBİM isteyen herkese o listeye eklenmeyi nasip etsin mavi kedi hayırlı olsun kan testinin değeri kaç çıktı benim ki 663 çıktı bende bu ayın 5.inde öğrendim.çok güzel bi duygu
Ahh kıymam, dikkatli ol tabikide aşırı ağır kaldırma yinede..
Bak sana birşey anlatyım da için rahatlasın biraz 🙂 Ben düşük yaptığım zaman dr.um bana demişti ki düşecek bebeği bağlsan durmaz, yok ben ağır kaldırdım, yok yükseğe uzandım, yok bir yerden atladım vs. zaten kromozom açısından bozuk ise onu vücut otamatik olarak atmaya çalışır, yoksa dünyada ucube dediğimiz bir sürü insan olurdu dünyada dedi 🙂