Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben pek baharın yazın tadını cıkaramıyorumçgüneş alerjım var.ama yıne de havalar ısınınca ıcım kıpır kıpır oluyo

ben pek baharın yazın tadını cıkaramıyorumçgüneş alerjım var.ama yıne de havalar ısınınca ıcım kıpır kıpır oluyo

oooo bende alerjinin hehpsi varda, işte gözüm için kortizon alıyorum şimdi ya hepsini baskılıyor, baharda zaten gözüm hep atak yapar, alerjenler etkiliyor, bağışıklık sistemim biraz çalışmasını şaşmışta benim

hayırlı olsun canım inş sağlıklıı bir şekilde bebişini kucağına alırsın alahım biz e nasip etsin inş çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmişler olsunnn ve iyikii doğmusss şehzadennnnnn🙂
sağol canım çok tşkler

inş yarın bebnde hamişler listesine girerim yarın bana dua edın lutfen kanı werınce askerlerın başını bekllıcem cabuk baktırın sunlara dıcem benı atcaklar hastaneden
fatmacım inş güzel haberler getirirsin hadi bakalım inş 15. hamişimiz olursun🙂

duydum orjiciğim aşkolsun🙂)) o kadar önm veriyoz yani listeye🙂 iyiyim iyi çok şükür.

ahh canım benim gözün aydın çookk seviiinnnnndiiiimmm. zaten yerin hazırdı hoşgeldin hamişlerin arasına🙂) Allah kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine son adetin neydi tatlım onu da yazıcam da. öpüyorum seni..

[
Canım çok geçmişler olsun gönüllerimizin kralına, doğum günüde kutlu olsun inşalah nice uzun sağlıklı uzun yaşları olsun 🙂
çok sağol lalem aminnn güzelim🙂

canım hamişlik rahat geçiyor ama tunanın doğumgünü hazırlıkları vardı bi de hasta olunca günler yoğundu ondan bu aralar pek giremedm ben de özlüyorum sizi. ay inş sen de hamişsindir cnım hayırlı haberlerini bekliyoruz🙂

Offf kızlar acayip uykum var, bu çalışmalar bizi uykusuz bırakıyor, özellikle sabah çalışıyoruz gün aşırı hafta arası zor oluyor yaaaa, esnemekten ölüyorum...
kız yoksa hamişlikten mi uykun geiyor? hadi hayırlısı🙂)

canımmmm düzelmene sevndim, bebişini de yine görmüşsün ne güzel büyümüş mü annesi? bu hafta hesabı garip gerçekten ya ultrasonlar bozuk galiba🙂)) aslında kalp atışı 8. haftada diye biliyorum normalde bizim öyle olmalı??? neyse herşey yolundaymış ya çok sevndim valla gözünüz aydın🙂

hoşgeldin aramıza inş bebeğin yakında gelir ekliyorum listeye.

fıstığım kontrolüm bugündü ama tuna hasta okula yollamadım ondan randevumu per gününe aldırdım ama çok heyecanlıyım inş benimkinin de kalp atışlarını duyarız. ben de meraktayım aslında 8. haftadayız bakalım ama ne diyecek? tunada da tam bu haftada duymuştum kalbini ay inş bakalım.. tuna için de güzel dileklerine tşk ederiz🙂

QUOTE=orjinal-catlaq;695867]batman eşimin ailesi orda canım ordaa yapacazzzzz
[/QUOTE]

neyse millet ben kacar ucakla memelekete gidiyoz nikahımızı kıymaya kalın saglıcakla aeo görüşürzzz güle güle
ay kuzumm benim hadi gözün aydın çok sevndim, inş bebeğin de gelir de çifte mutluluk yaşarsın🙂)) özletme kendini tatlım benim🙂

gecmiş olsun canım. yavru kuşunun dogum gunu kutlu olsun.xeyır işlerını gor ınşallah
sağol canım aminnn çok tşkler🙂

Son düzenleme: