Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ohh ohh güzell peki gösündeki damarların belirginleşmişmiydi ve budan önce regellerin bekledigin tarihtenn şaşmışmıydı ???

Damarlarımda bi değişiklik yok. Geçen ayki adet bir hafta gecikmişti. Ondan öncekiler düzenliydi. Senin araştırdığın doğru çıktı.

Nikahın hayırlı olsun çok ama çok sevindim. Allah bebişine de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar ben yatıyorum dinlenmem lazım. Darısı hepinizin başına diyorum. Yarın yine bol bol konuşuruz. Dualarımıza devam edelim Allah bebişimi kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Amin !!! Hepinize iyi geceler.

aminnn canımm aminnnnnnnnnnn

hadi bakalım hayırlısı inşallah ablacım hadi uyu iyi uykular ablam benimm sakın yorma rabbim mutlugunu daim etsin ablajımmm ozamn gögüs üzerindeki damarlar boş yani belirti degil ama benim araştırdıgım adet geçmkmesi beklenen tarihten önce sonra ve az sürmesi dogru ve hormonların hazırlanması ohh ii buda güzelmişşş tamm ablajımm iyi uykular sana

herkese slmm kızlarr orjimm nasılsınnn fatmacımm elaziğda hangi dr gidiyosunnnnn

bı defa medıcal hastanesıne gıttım canım ama sadce muayne için gecen ayıdı oda ılac werdı klomen di galıba ama kulşlanmadım ben cuku bana bı sorunun yok demıstı esımde muayne olmustu cok sukur ondada bısey cıkmamıstı bakalım bu ay gunum gectı yarın hastaneye gıdıp test yaptırcam 🙂