Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle🙂

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

1.salkım.......................şubat
2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.denfi..........................28 şubat ???
3.xseax...........................5 mart ???

4.best_dream................6-7 mart
5.haziran 13...................6-7 mart
6.pirenses......................12 mart
7.aymelek........................????? özledik seni de..
8.geweze.........................13 mart
9.esinerkan...................14 mart
10.mawişimbebekistiyor.....18 mart
11.tunaa........................23 mart
12.mavikedi....................24 mart
13.beklenenbebiş............25 mart

14.denizzzz......................25-26 mart
15.lalezar.........................25-30 mart
16.çölmeleği....................26-31 mart
17.elçin&su......................27 mart
18.melodi_cn.....................28 mart
19.koza.............................28 mart
20.kraliçearı.....................29 mart

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

mrb canım ben de merak etmiştim seni, üzülme hayırlısı olsun inş önümüzdeki aya hamiş kalırsın..

HAyırlısı olsun. Kan testi en güzeli, yoksa hep ümit besliyoruz, adet olsak da hala acaba diyip duruyoruz. Bu ay yeniden denicez, belki bu aydır zamanı, kimbilir? Hayırlısııııııııııı, sakın üzme kendini..

listeyi çok beğendim valla hele 5 numaraya yazdığını canım benimm😀 bu arada benim numaram değişti canım ben 2 sinde adet oldum ya 14 martı beklemicem artık nezman olurum bilmiyorum sen bana belirsiz yazabilirsin ben şimdi nezaman olur bilmiyorum canımm😀 ama belki hiç olamamda önümüzdeki ayy😀 inş bakkalım hep birlikte hamiş olalım

kızlar ana watan kan ağlıyor yaaa 🙁(( bugün sabah geldi acaip moralim bozuk.sabahtan beri eşm yanımdaydı ağlamamak için kendimi zor tuttum.pazartesi druma gdecem aşılama konuşacağız...

ayyykızlar bugun kotu bı ruya gordum ruya gormekten gercekten nefret edıyorum yaaa hıc ıstemıyoru gormek falan 🙁((((88ruyamda cok sevdıgım arkadasımla kavga edıyorum bı arkadsmın yuzundeen benım soledıgım sozlerın tersını soluyor onla benım aramı bozmaya calısyor ve oluyorda ve kavga edıyoruz o arkadsımla sac basa sonra benım ılk bebgım oldugunu soluyor bende bagırıp cagırıyorum benım bebegımıadını agzına alma dıye bana beddua edıyor ınsallah bebk olmaz dıye cok kotuyum yaa cok hemnde sonra camur ve bı dugun ıcınde gordum kendımı camura baktım ıı ama hayırlısı ve ördek gordum 😀 allahım sen hayırlısna cıkar yarrabım sevmıyorum gormeyı sevmıyorum ruyayı offffffffffffff

melodi rüyan hayır olsun inşallah canım. adet gören arkadaşlar üzülmeyin her işte bi hayır vardır napalım hayırlısı. benim de 9 bitti 10 aya girdim alıştım artık elden gelen bişey yok. hamiş listesindeki 5 numarayı kapmak için startı verdik hadi bakalım listeyi daha da uzatalım inşallah.