Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

gününüz aydınlık ve güzel haberlerle dolu olsun inşallah canlarım 🙂
bestdream var mı guzel bır haber? kader arkadasım benım ikimizden de guzel haberler gelse önümüzdeki hafta ne guzel olurdu dimi canım🙂
inş canım inş merakla bekliyoruz haberlerinizi.
kızlar bugün 4 mart ve ben hasta oldun🙁
canım hayırlısı olsun inş önümüzdeki aya, denemeye devam, adetini takip et eğer devam ederse yenisini listenin altına ekliyim.
Kırmızıları gören arkadaşlar inşallah bidaki aya görmezlerr... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin... Bende grip oldum bir türlü geçmiyor.. ilk randevumada daha 5 gun var sabırsızlıkla bekliyorum ..... internett takvimine göre 5hafta3 günlük hamileyim.. Rabbim su hayırlı cuma gununde sizlerinde göbüşünü doldrsun amin
ay geçmiş olsun canım dikkat et kendine, hamiş kalınca bi bakıyosun o 5 hafta olmuş 35 hafta, çabuk geçiyor, Allah kucağına almayı nasip etsin🙂 dileklerin için de tşkler, inş Allah hepimize bir belki de iki🙂 bebek versin..

kırmızıları gören arkadaşlar inşallah bidaki aya görmezlerr... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin... Bende grip oldum bir türlü geçmiyor.. Ilk randevumada daha 5 gun var sabırsızlıkla bekliyorum ..... Internett takvimine göre 5hafta3 günlük hamileyim.. Rabbim su hayırlı cuma gununde sizlerinde göbüşünü doldrsun amin
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnm

kızlar bir sonraki beklenen adet tarihim 29 mart inş hasta olmam kızlar bu kez olur inşlh herkese tşk ederim

ayyyyy kızlar çok umutluyum yine herzmanki gibi 😀 doktora gittim bugun herşey çok güzel çok temiiz çıktı doktorum zerre bişeyyin yok dedi şimdi hormanlarada bakıcak kan aldı bugün işte 1 ssat sonra gidicem yanına ilaç yazıcakmış bana bidahaki geldiğinde hamiş olarak gelirsin dedi ve çok sevindim valla doktor bey eğer hamile olmassam kafanızda üşüşürüm dedim de😀 doktorda gel başımın üstünde yerin var herşey yolunda hamile kalman için sorun yok inş bidahaki geldiğinde hamilesin dedi bende umutlandırma beni doktor dedim iddaya 😀 girdik valla inş ölede olcak çok ümitliyim akşam girebilirsem yazarım ilacın adını belki vermez bile ama çok ümitlendim bidahaki aya😀 hadi bakalım herkesden güzel haber bekliyorum haberiniz olsunnnnn

ayyyyy kızlar çok umutluyum yine herzmanki gibi 😀 doktora gittim bugun herşey çok güzel çok temiiz çıktı doktorum zerre bişeyyin yok dedi şimdi hormanlarada bakıcak kan aldı bugün işte 1 ssat sonra gidicem yanına ilaç yazıcakmış bana bidahaki geldiğinde hamiş olarak gelirsin dedi ve çok sevindim valla doktor bey eğer hamile olmassam kafanızda üşüşürüm dedim de😀 doktorda gel başımın üstünde yerin var herşey yolunda hamile kalman için sorun yok inş bidahaki geldiğinde hamilesin dedi bende umutlandırma beni doktor dedim iddaya 😀 girdik valla inş ölede olcak çok ümitliyim akşam girebilirsem yazarım ilacın adını belki vermez bile ama çok ümitlendim bidahaki aya😀 hadi bakalım herkesden güzel haber bekliyorum haberiniz olsunnnnn

Çok güzel canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, inallah en kısa sürede meleğini alacaksın sendi kucağına buna inanıyorum ben 🙂

canımmmm süperrr 🙂 çok sevindim senin adına, e hadı bakalım bu ay bol bol çalışıp bebişe merhaba diyeceksın inşallahhh. Yarın da benım doktor randevum var, genel bır kontrol yapılacak hayırlısı olsun inşallahhh

Kızlar selam, ben anca girebildim nete. belirtilerim normalmiş, ilaçların etkisi, netice vücuda hamilelik hormonu giriyor. Bu ay uyumaktan mahvoldum iş güç hak getire🙂)) Napalım bebeğimize değecek. Bu ay yine serophene devam bakalım. Belki doğduğum ay da hamile kalırım bebeme😀 Hayırlısı dicem hepimiz için yine yeni yeniden🙂

Dikkat et kendine, yat dinlen bol bol. Geçmiş olsun şekerim.

Kırmızıları gören arkadaşlar inşallah bidaki aya görmezlerr... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin... Bende grip oldum bir türlü geçmiyor.. ilk randevumada daha 5 gun var sabırsızlıkla bekliyorum ..... internett takvimine göre 5hafta3 günlük hamileyim.. Rabbim su hayırlı cuma gununde sizlerinde göbüşünü doldrsun amin

Ay kızlar beni de mart 28 e atın gari🙂 Bu ay kırmızı kartı yedim yine😀
🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

1.salkım.......................şubat
2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.koza...........................28 şubat ???
3.denfi..........................28 şubat ???

4.kraliçearı.....................4 mart
5.xseax...........................5 mart
6.best_dream................6-7 mart
7.haziran 13...................6-7 mart
8.pirenses......................12 mart
9.aymelek........................????? özledik seni de..
10.geweze.........................13 mart
11.esinerkan...................14 mart
12.mawişimbebekistiyor.....18 mart
13.tunaa........................23 mart
14.mavikedi....................24 mart
15.beklenenbebiş............25 mart

16.denizzzz......................25-26 mart
17.lalezar.........................25-30 mart
18.çölmeleği....................26-31 mart
19.elçin&su......................27 mart
20.melodi_cn.....................28 mart

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

LİSTEMİZİ YENILEYELIM BAKALIM HADI KIZLAR SUPRIZLER BEKLIYORUZ......

Geri