Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ewt bende baya belirti var ama ben bilerekmi yoksa pisolojikmi 😕 korkuyorum işte bu ayda hamile kalmıcam biliyorum içime doguyorrr 🙁 :18: biliyom bu ayda gelmedi melegimmm :18:

canımm benimm üzülmee herşeyinn hayırlısı istee ve daha çok var regl ne psikolojikk de olmuyoo bizimm bebişlerr benn bu ayy olursa olur olmazsa olmazz diyomm aklımıı bebeğe odaklamıcamm aksinneee başka planlarr yapıyommm

istanbulda yanı burdakı doktor bana hemen rahım fılmı cekıl dedı demıstım yaa sılzere mersınde ozel kendı doktorum var onu aradım sordum melek kesınlıkle dedı ordakı doktor gerı zekalı mı dedı sen hamıle kalmıssın zaten ne gerek var dedı kıstın boyutunu soledım cok guzel dedı yumurtlama da super dedı sen dedı daha yenı dogum yapmıs bayansın dedı bekle bakalım dedı ole ıste cok mutluyum oley oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canımm benimm üzülmee herşeyinn hayırlısı istee ve daha çok var regl ne psikolojikk de olmuyoo bizimm bebişlerr benn bu ayy olursa olur olmazsa olmazz diyomm aklımıı bebeğe odaklamıcamm aksinneee başka planlarr yapıyommm

yaw bende en başından beri öleydim ama dünden beri gögüs afesinden uzun bir damar belirginleşmişti koyu böle sanki yeşil alemle cizilmişşş dikkatimi ceti alımdan cıkmıyor şimdide 🙁( ne güzel takmıyordum her dakka aklımda yaafffffffff :18: off yaaa

istanbulda yanı burdakı doktor bana hemen rahım fılmı cekıl dedı demıstım yaa sılzere mersınde ozel kendı doktorum var onu aradım sordum melek kesınlıkle dedı ordakı doktor gerı zekalı mı dedı sen hamıle kalmıssın zaten ne gerek var dedı kıstın boyutunu soledım cok guzel dedı yumurtlama da super dedı sen dedı daha yenı dogum yapmıs bayansın dedı bekle bakalım dedı ole ıste cok mutluyum oley oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hayırlısı ablam senin adına cok sevindim inşalahh meleginde tutunurda böle oleylersin ozamn ablacım

İyi hadi sevidim, inşallah stres yapma canım bundan sonra gelsin meleğin 🙂

Geri