Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sabahları işte biraz yoğun oluyorum canım hepsini okuyamadım, açtım ama, varmı gelişme hemen söyle 😀
Biz çalışıyoruz vallaha, elimizden geleni arkamıza koymuyoruz

kızlar selam umarım iyisinizdir.Kaç gündür ölüyorum hastalıktan.kafamı kaldıramıyorum.Halada hastayım.Öksürükte var.Burnumu silmekten yara oldu.Ne yapsam geçmiyor ve bu hafta taşınıyorum bide.Sabahta antibiyotik alabilmem için idrar testi yaptım.Yarın regl olmam lazım.2. çizgi silik çıktı.Geçen ayda 3 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı.Bu seferki daha belirgin ama çok güvenmiyorum ben artık.Sizce antibiyotik alayım mı kızlar?Yardımmmmmmmmm lütfennnnnn.

Canım adetine az kamış dayan bence, yada bir kan testi yaptır belirgin diyorsun 2. çizgi ne olur ne olmaz değil mi Allah korusun ..

lalezar ben de test yaptım ikinci çizgi belli ama ötekine göre daha açık canım. best dream gibi gerçi benim 9 gün geçti. 15:30da doktora gidicem inşallah kan değeri artmıştır tatlım.

mavi kedim senin gününde geçmiş cano inşallah meleğin seninledir.inşallah kan testi pozitif çıkarda hayırlı haberlerini hep birlikte kutlarız.Desteğiniz içinde teşekkürler arkadaşlar vallahi eğer test yanlış değilse kendime dikkat etmem lazım çünkü bu hafta taşınıyorum ev ayakta.toplanacak bir sürü eşya var daha 🙁

ay canlar saolun ama bir türlü geçmiyor hastalık karnımda ağrıyor ufaktan sanki test yanlış çıktı gibi reglimde yakın ya

Canım evet o testlere pek güven olmuyor ama, yani canım antibiyotikte başlamış bir giribe pek etki etmiyor bunuda söyleyeyim yani.. bence kendini sıcak tut, mavikedinin de dediği gibi bitki çayı, tavuk çorbası falan seni biraz toparlar bence.. eğer bir hamilelik varsa o da bünyeni zayıf düürüp gribini artırıyor bunuda unutma canım 🙂