lalezar yasemin hoşgeldiniz kızlar.
lalezar yazdıklarımı okumadın mı kız hiç yorum yapmamışsın aaaaaaaa sen napıyosun çok çalışıyomusun sabah sabah devam dimi canım?
yasemin nerelerdesin yoksun kız napıyosun bakalım canım?
lalezar yasemin hoşgeldiniz kızlar.
lalezar yazdıklarımı okumadın mı kız hiç yorum yapmamışsın aaaaaaaa sen napıyosun çok çalışıyomusun sabah sabah devam dimi canım?
yasemin nerelerdesin yoksun kız napıyosun bakalım canım?
sabahları işte biraz yoğun oluyorum canım hepsini okuyamadım, açtım ama, varmı gelişme hemen söyle 😀
Biz çalışıyoruz vallaha, elimizden geleni arkamıza koymuyoruz
kızlar selam umarım iyisinizdir.Kaç gündür ölüyorum hastalıktan.kafamı kaldıramıyorum.Halada hastayım.Öksürükte var.Burnumu silmekten yara oldu.Ne yapsam geçmiyor ve bu hafta taşınıyorum bide.Sabahta antibiyotik alabilmem için idrar testi yaptım.Yarın regl olmam lazım.2. çizgi silik çıktı.Geçen ayda 3 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı.Bu seferki daha belirgin ama çok güvenmiyorum ben artık.Sizce antibiyotik alayım mı kızlar?Yardımmmmmmmmm lütfennnnnn.
kızlar selam umarım iyisinizdir.Kaç gündür ölüyorum hastalıktan.kafamı kaldıramıyorum.Halada hastayım.Öksürükte var.Burnumu silmekten yara oldu.Ne yapsam geçmiyor ve bu hafta taşınıyorum bide.Sabahta antibiyotik alabilmem için idrar testi yaptım.Yarın regl olmam lazım.2. çizgi silik çıktı.Geçen ayda 3 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı.Bu seferki daha belirgin ama çok güvenmiyorum ben artık.Sizce antibiyotik alayım mı kızlar?Yardımmmmmmmmm lütfennnnnn.
best dream çok geçmiş olsun canım. ben ilaç içme derim ne olur ne olmaz. ıhlamur falan gibi evde yapılanlarla geçirmeye çalış bence. inşallah meleklerimiz gelmiştir benim de öyle silik çıktı bakalım.
lalezar ben de test yaptım ikinci çizgi belli ama ötekine göre daha açık canım. best dream gibi gerçi benim 9 gün geçti. 15:30da doktora gidicem inşallah kan değeri artmıştır tatlım.
lalezar ben de test yaptım ikinci çizgi belli ama ötekine göre daha açık canım. best dream gibi gerçi benim 9 gün geçti. 15:30da doktora gidicem inşallah kan değeri artmıştır tatlım.
mavi kedim senin gününde geçmiş cano inşallah meleğin seninledir.inşallah kan testi pozitif çıkarda hayırlı haberlerini hep birlikte kutlarız.Desteğiniz içinde teşekkürler arkadaşlar vallahi eğer test yanlış değilse kendime dikkat etmem lazım çünkü bu hafta taşınıyorum ev ayakta.toplanacak bir sürü eşya var daha 🙁
Canım evet o testlere pek güven olmuyor ama, yani canım antibiyotikte başlamış bir giribe pek etki etmiyor bunuda söyleyeyim yani.. bence kendini sıcak tut, mavikedinin de dediği gibi bitki çayı, tavuk çorbası falan seni biraz toparlar bence.. eğer bir hamilelik varsa o da bünyeni zayıf düürüp gribini artırıyor bunuda unutma canım 🙂