baharrrımmm Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.801 benm kafa gitmiş yaa🙂 inş öyle olur gelir meleğim seninkide inş seninledir ama idrar testlerine çok güvenme tamammı bende gördüm o ikinci çizgiyi çünkü o lh hormonunun yükselmesiyle çıkabiliyor
benm kafa gitmiş yaa🙂 inş öyle olur gelir meleğim seninkide inş seninledir ama idrar testlerine çok güvenme tamammı bende gördüm o ikinci çizgiyi çünkü o lh hormonunun yükselmesiyle çıkabiliyor
baharrrımmm Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.802 ama meleğin seninledir bence beni yanlış anlama tamammı gerçekden pozitif sonuç olrsa çok sevinicem senin adına
ama meleğin seninledir bence beni yanlış anlama tamammı gerçekden pozitif sonuç olrsa çok sevinicem senin adına
mavikedi Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.803 baharım sen ikinci çizgiyi silikmi netmi gördün ve adetin kaç gün geçmişti canım?
baharrrımmm Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.804 adetm 4 gün gecikmişdi silik ama belrgin bir çizgiydi ertesi gün kan testinde çıkmadı lh hormonu artıyor adette yakın o yüzden sonrada adet oldum
adetm 4 gün gecikmişdi silik ama belrgin bir çizgiydi ertesi gün kan testinde çıkmadı lh hormonu artıyor adette yakın o yüzden sonrada adet oldum
mavikedi Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.805 ya benim de 9 gün geçti işte doktor randevum 15:30da bekliyorum saati hayırlısı bakalım inşallah canım.
ya benim de 9 gün geçti işte doktor randevum 15:30da bekliyorum saati hayırlısı bakalım inşallah canım.
baharrrımmm Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.806 senin baya olmş meleğin seninleyse ne güzel olur yaa herşey gönlünce olsun
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.807 günaydnnn meleklerimmmmm gününüz aydın olsun inşallah.Saat 3 idi yattğmda malum nöbet tuttum mekanda .Şimdide kocişim gelicek nöbetten o yüzden uyandm valla acaip uykum var ama 🙁🙁
günaydnnn meleklerimmmmm gününüz aydın olsun inşallah.Saat 3 idi yattğmda malum nöbet tuttum mekanda .Şimdide kocişim gelicek nöbetten o yüzden uyandm valla acaip uykum var ama 🙁🙁
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.808 bizim kızlar yazılanları okuya okya geliyo heralde anca gelirler buraya
baharrrımmm Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.809 benmde eşim bugün nöbetçi bugünde ben tutarım nöbet zaman geçmiyor zaten uyuyamıyorm