benim kocam geldi gelecek ben ufatan kayayım sizleri öperr ablacım tlf kur öle ypaa kendini yorma böle uyku düzeninide bozma bizler hep böle sabah 5 te yatıyoz uykumuz aşırı bozulmuşş
..Saol cnm gel bi ara sana da yaparm çaykahve ne istersen..Bana kadın geldiği zamn bnm evden gtmem lasım kıs,yoksam sen otur ben yaparm derdim yorulduınu falan görürsem
...Kız o zamana kızım olursa snaa vermeyeym ben ALLAH muhafaza
.Senn oğlan çok gıymatlı olur yer bitirirsinz bnm kızı
he liste yapıyom kocamın önüne oyuyom adamın yüregine iniyor bu ne dior çalışma günleri gülüyor
deli ya dior bu deli
anam ne yapalım tedbiri elden kacırmamak lazım aslında hep onun sucu ilk başlarda hep vajinal duş yaptırıyordu zorla ilişkiden sonra hop banyoya şimdi artı ona papucu bırakmama aykları dikiyom dürtsede kalmıyom
anam inşallah tutar gevezemizin inşallah koçişide kalkmıştırr
benim kocam geldi gelecek ben ufatan kayayım sizleri öperr ablacım tlf kur öle ypaa kendini yorma böle uyku düzeninide bozma bizler hep böle sabah 5 te yatıyoz uykumuz aşırı bozulmuşş
..Saol cnm gel bi ara sana da yaparm çaykahve ne istersen..Bana kadın geldiği zamn bnm evden gtmem lasım kıs,yoksam sen otur ben yaparm derdim yorulduınu falan görürsem
...Kız o zamana kızım olursa snaa vermeyeym ben ALLAH muhafaza
.Senn oğlan çok gıymatlı olur yer bitirirsinz bnm kızı
aslında gidem kocişi uyandıram baa para ver diyem niye dicek eee kadından çok ben evi temizledim diyem
anamm beni varya dizine yatırır döver sen yapma diye tembihlediydi adamda biliyo mlının huyunu
ben dayanamıyorum ya acaba istediğim kadar temiz yapıyor mu diye heba oluyom kadının peşinden
ayyy sorma şekerim oğlanın gıymatı deelde temizlikte gelinim eyi olmalı eee senin kızın olduğuna göre temiz paktır ozaman sorun yok Allahın emri Peygamberimizin kavliyle kızını isterim oğluşuma 😀
he liste yapıyom kocamın önüne oyuyom adamın yüregine iniyor bu ne dior çalışma günleri gülüyor
deli ya dior bu deli
anam ne yapalım tedbiri elden kacırmamak lazım aslında hep onun sucu ilk başlarda hep vajinal duş yaptırıyordu zorla ilişkiden sonra hop banyoya şimdi artı ona papucu bırakmama aykları dikiyom dürtsede kalmıyom
anam inşallah tutar gevezemizin inşallah koçişide kalkmıştırr