fatma mutlu Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.701 melodi_cn' Alıntı: slm kızlar tüm annelerın ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun kızlar gec oldu ama cok yorgunum sabah 6 dan berı ayaktayım dugun telası işte bıttı cok sukur nasıl keyıfler Genişletmek için tıkla ... selam melodi senınde anneler gnun kutlu olsun 🙂 kım ewlendıysede hayırlı olsun 🙂
melodi_cn' Alıntı: slm kızlar tüm annelerın ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun kızlar gec oldu ama cok yorgunum sabah 6 dan berı ayaktayım dugun telası işte bıttı cok sukur nasıl keyıfler Genişletmek için tıkla ... selam melodi senınde anneler gnun kutlu olsun 🙂 kım ewlendıysede hayırlı olsun 🙂
fatma mutlu Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.702 sheker_shey' Alıntı: kuzen kıs yaw erkek olsa konuşamam zaten bu saatte erkek kuzenle.herifim öldürür kıs.erkek kuzen değil erkek sinekle dahi konuşturmaz bu saatte Genişletmek için tıkla ... eeee haklı herifin kim konusturu ki 🙂
sheker_shey' Alıntı: kuzen kıs yaw erkek olsa konuşamam zaten bu saatte erkek kuzenle.herifim öldürür kıs.erkek kuzen değil erkek sinekle dahi konuşturmaz bu saatte Genişletmek için tıkla ... eeee haklı herifin kim konusturu ki 🙂
fatma mutlu Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.703 :fırtına:kızlar benım uykum geldı hepinize hayırlı geceler allah rahatlık wersın we muhabbetınızı arttırısın inşşş ii gceceeler by
:fırtına:kızlar benım uykum geldı hepinize hayırlı geceler allah rahatlık wersın we muhabbetınızı arttırısın inşşş ii gceceeler by
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.704 geveze' Alıntı: kız gece gece oynama bende başlıycammm Genişletmek için tıkla ... anam uykum yok napaym benmde oynayasm geliyo hadi cicim gel beraber oynayalım yandan yandan ohhh😱rkide:😱rkide:
geveze' Alıntı: kız gece gece oynama bende başlıycammm Genişletmek için tıkla ... anam uykum yok napaym benmde oynayasm geliyo hadi cicim gel beraber oynayalım yandan yandan ohhh😱rkide:😱rkide:
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.705 😱rkide:😱rkide:😱rkide:aydi beyaaa oynamayan kalmasın yandan shekırım yandann.al kızını koy çuvala😱rkide:salla salla vur duvara😱rkide:😱rkide:kız fatoşa iiigeceler demedim oynuycam diye 🙂
😱rkide:😱rkide:😱rkide:aydi beyaaa oynamayan kalmasın yandan shekırım yandann.al kızını koy çuvala😱rkide:salla salla vur duvara😱rkide:😱rkide:kız fatoşa iiigeceler demedim oynuycam diye 🙂
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.707 hoşgeldin melodi dinlen canım dinlen en çok ayakları ağrıyo insanın malum tapuklu ayyakkabı🙂uzat ayacıklarını🙂
hoşgeldin melodi dinlen canım dinlen en çok ayakları ağrıyo insanın malum tapuklu ayyakkabı🙂uzat ayacıklarını🙂
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.708 geveze' Alıntı: 😱rkide:😱rkide:😱rkide:aydi beyaaa oynamayan kalmasın yandan shekırım yandann.al kızını koy çuvala😱rkide:salla salla vur duvara😱rkide:😱rkide:kız fatoşa iiigeceler demedim oynuycam diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... kız kızımı nyue çuvala koyup sallayım vuraym duvara karnıma koyarım ben onu çuvalda ne işi var miniğimn .Bu arada fatma çıktı mı yaaaa ben yeni kapattm telefonu kaçırdım heeee..Fatma yarn test yapmadan gelme heeee ona göre
geveze' Alıntı: 😱rkide:😱rkide:😱rkide:aydi beyaaa oynamayan kalmasın yandan shekırım yandann.al kızını koy çuvala😱rkide:salla salla vur duvara😱rkide:😱rkide:kız fatoşa iiigeceler demedim oynuycam diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... kız kızımı nyue çuvala koyup sallayım vuraym duvara karnıma koyarım ben onu çuvalda ne işi var miniğimn .Bu arada fatma çıktı mı yaaaa ben yeni kapattm telefonu kaçırdım heeee..Fatma yarn test yapmadan gelme heeee ona göre
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.709 hemşoooooooooooom hoşgeldn kıs kimi evlendirdn bakem?
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.710 ALLAHM ne oluyo yaaa uykum gelmedi hiç🙁🙁normalde uyumam lazım temzlkte yaptm ama .Herifim nöbette olunca🙁🙁ilk defa böle oldu ama yaaa
ALLAHM ne oluyo yaaa uykum gelmedi hiç🙁🙁normalde uyumam lazım temzlkte yaptm ama .Herifim nöbette olunca🙁🙁ilk defa böle oldu ama yaaa