ayy arkadişler inşallah beklenmeyen bir süpriz olur benim için eğer hamişsem muhteşem bir süpriz olacak benim için dua edelim benim ve hepimiz için aminnnnnnn.yorularınız için hepinize teşekkürler
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 :salıncak: 1.pnr79.............................19-20 şubat ??? 2.koza...........................28 şubat ??? 3.denfi..........................28 şubat ???
4.kraliçearı.....................4 mart 5.xseax...........................5 mart 6.best_dream................6-7 mart 7.haziran 13...................6-7 mart 8.pirenses......................12 mart 9.aymelek........................????? özledik seni de.. 10.geweze.........................13 mart 11.esinerkan...................14 mart 12.mawişimbebekistiyor.....18 mart 13.tunaa........................23 mart 14.mavikedi....................24 mart 15.beklenenbebiş............25 mart 16.denizzzz......................25-26 mart 17.lalezar.........................25-30 mart 18.çölmeleği....................26-31 mart 19.elçin&su......................27 mart 20.melodi_cn.....................28 mart
2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin: bembeyaz..................... elif_ecrin......................
adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
LİSTEMİZİ YENILEYELIM BAKALIM HADI KIZLAR SUPRIZLER BEKLIYORUZ......
Xseax o imzandaki meleklere bayıldım 🙂
Bi taneside benim olsun
Haaa TUNAA bu arada senin nicini TUANA diye yazmışım canım kusuruma bakma yaşlılık bide benim gözler arızalı şimdi ditaylı yazmayayım sana acitasyon olmasın
belki canım isterse bir gün kısadan anlatırım ama sadece hastalığımın adını yazayım belki netten bakar nasıl birşey olduğunu görürsün 🙂
PANÜVEİT + GÖZ TANSİYONU
ya arkadaşlar bişey dicem sizlere ben 14 şubatta aşılama yaptırdım bahsetmiştim daha önce ama benim regl normalde 6 7 gün sürer ama 3 günde bitti ve acayip midem bulanıyor ve ara ara başımm dönüyor haaa bu arada çok kötü gribim acaba üstüne görme dedikleri şeymi bu yoksa gribin etkisimidir ya bi yorum yapın tecrübeli bayanlar eşim test al yapalım diyor ama ben cesaret edemiyorum doktoruma mı gitsem ne yapsam üfffff
tatlım yakıyı adetten osnra ne zmn ıstersen ılışkıye gırmeden once 2 gun boyunca tam belinin ortasına yapıstırıyormussun 2 sonra cıkartıp ole gırıyorsun ilişkiye hayırlısı bende deneyecem bakalım kısmet
ee güzelim iyi hoş da bu yakı iki gün boyunca banyo yaparken de mi kalacak? malum o aralar çok banyo yapılıyor🙂)) yoksa yakı varken 2 gün ilişki yok mu?
aman olsun canım önemli değil ben zaten beni kastettiğini anladım🙂 bu arada geçmiş olsun..
canım ay inş yaa hadi bakalım güzel haberler getir de listeye yeni hamişimizi ekleyelim🙂
ee güzelim iyi hoş da bu yakı iki gün boyunca banyo yaparken de mi kalacak? malum o aralar çok banyo yapılıyor🙂)) yoksa yakı varken 2 gün ilişki yok mu?
🙂)))) aa o zaman bana göre değil bu ya, zaten eşim 5 gündür şehir dışında yolunu gözlüyorum, malum yumurtlama günlerim bi gelse... bi de yakıyı denk getirmiyim onun gelişine🙂) yine de sağol canım.
gününüz aydınlık ve güzel haberlerle dolu olsun inşallah canlarım 🙂
bestdream var mı guzel bır haber? kader arkadasım benım ikimizden de guzel haberler gelse önümüzdeki hafta ne guzel olurdu dimi canım🙂
üzme kendini canım, hayırlısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay, olmazsa daha sonraki ay.. denemeye devam. Hakkımızda ne zaman hayırlı ise o zaman olacak, zamanımızı bekliyoruz.
Kırmızıları gören arkadaşlar inşallah bidaki aya görmezlerr... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin... Bende grip oldum bir türlü geçmiyor.. ilk randevumada daha 5 gun var sabırsızlıkla bekliyorum ..... internett takvimine göre 5hafta3 günlük hamileyim.. Rabbim su hayırlı cuma gununde sizlerinde göbüşünü doldrsun amin