Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

uzakta senden böylesıne yanlız böylesıne ıslakken baktıgım hersey;bana tesellı weren ol;rüyalarıma gır;bana sarıl;benı öp annemm!bırakma benı hıc tut elımden;sıcak gögsünde her acıdan uzak uyut benı;sefkatını bastır kalbımdekı yaralara;kanayan yerlerıme sewgını koy.hep cocuk kalsaydım keske;uzagına düsmeseydım;benı neden büyüttün annemm!!!rüyama gır bu gece;bana sarıl;benı öp;nınnı söyle bana benı kücült annemmmm!!!
bende senı cok özledım annemmmmmmmmmmmmmm

😱rkide:😱rkide:kızlar bu bişeye daha sahıt oldum yakı ıle hamıle kalınıyormus ılk defa duydum denemekte fayda var nelerı denemıyoruz kı hihihihihhihihihihihi

EY GÜZEL ALLAHIM SEN RAHMAN VE RAHİM OLANSIN!YERİ GÖĞÜ YOKDAN VAR EDENSİN!
SEN HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ YARATANSIN!
SEN KİMSESİZLERİN KİMSESİSİN! EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI,BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNDURAN BÜYÜK ALLAHIM!
SANA SIĞINDIM VE BİR TEK SENDEN DİLİYORUM!
SEN KULLARINI SEVER VE ONLARIN ÜZÜLMESİNİ İSTEMEZSİN!
SANA AÇILAN BU ELLERİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME!
Hz.MUHAMMED (SAV)in YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE , EY HERŞEYE KADİR OLAN ALLAHIM SEN EVLAT HASRETİYLE YANAN GÖNÜLLERE YARDIM EYLE!
OL EMRİNİ BİZLER İÇİNDE SUN GÜZEL ALLAHIM!
SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ YOK,BAŞIMIZI YERE EĞDİRME ALLAHIM!
SENDEN GELDİK VE YİNE SANA DÖNECEĞİZ YA RAB!
BU GÖNÜLLERİN DUALARINI KATINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR!
ALLAH YAR ve YARDIMCIMIZ OLSUN!
AMİN!!!!!

Son düzenleme:
Haziran nerdesin ya?
Bak reglimiz aynı tarihte ben senin için dua ediyorum sende benim için et.Haberleşelim mutlaka

canım inşallah ya benim de dualarımdasınız hep. Henüz bi gelişme yok, regl tarıhımıze az kaldı hakıkaten ama benim belirtim de yok pek akıntı var bıraz sadece. inşallahhh beraber kalırız hamile hadi bakalım hayırlısı.. önümüzdeki hafta anlarız neler oldugunu🙂

aminnnnnnnn inşallah allahım.çok güzeldi bunu okuyup da ağlamamk mümkün değil inşallah bir gün bizimde bebişlerimiz kucağımızda olacak canımm.

😱rkide:😱rkide:kızlar bu bişeye daha sahıt oldum yakı ıle hamıle kalınıyormus ılk defa duydum denemekte fayda var nelerı denemıyoruz kı hihihihihhihihihihihi

walla nefret ederim yakıdan ama eğer bebiş içinse yaparım....bi anlatsan nasıl yapıldığını...bu ay tutmazsa önümüzdeki ay denerdim 😀