elif_ecrin
Hamiş Melek
kadın doğuma gittim testler falan flan derken bişey çıkmadı herşey yolunda ama doktor yinede birşey olursa vakit kaybetmeden hemen genel cerraha git dedi karnım midem sol tarafım çok kötü 2 aydır kesik kesik oluyorum normalde adetim 5-6 gün sürer ama 2 aydır 2-3 gün oldum halam 9 ay boyunca adet göre göre doğum yaptığı için korktum kız halaya derler ya acaba halamamı cektim diye ama bebek göremedi doktor hem kan testinde hemde ultrasyonda neyse bakalım bekleyip göreceğiz herşeyin hayırlısı olsun artık .....
orji üzülme sakın bu günlerde gelir geçer kimseye bişey olmaz sadece kendine yaparsın dert bir kere girmesin vücuduna sonra telafisi olmaz daha çok küçüksün be kuzum ne gelirse insana dert sıkıntı keder üzüntüden gelir Allah'ım dert verip derman arartmasın seni ben cok iyi anlıyorum eşinde bir gün doğru yolur merak etme Allah'ım yar ve yardımcın olsun ....
orji üzülme sakın bu günlerde gelir geçer kimseye bişey olmaz sadece kendine yaparsın dert bir kere girmesin vücuduna sonra telafisi olmaz daha çok küçüksün be kuzum ne gelirse insana dert sıkıntı keder üzüntüden gelir Allah'ım dert verip derman arartmasın seni ben cok iyi anlıyorum eşinde bir gün doğru yolur merak etme Allah'ım yar ve yardımcın olsun ....