Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

aminnnnnnnn canım

tuna abla adet tarihlerimi yazdım abla orda __ 19-20-17 die
tamam bakıyom hemen

cnm bnm beklenmeyen adet tarihin muhtemelen 15 mayıs🙂🙂hadi hayırlısı bakalm
ekliyim mi listeye canım

Ya hayatın gerçekleri bunlar kuzum.Napcan işte dünya imtihan dünyası herkesin farklı imtihanı var.Sen sen ol hiç bi şekilde 3.şahısları araya girdirme emi..Kocana yine eş ol hayat arkadaşı ol yoldaş ama asla ezdirme kendini.Yne görevlerini yap..Bekle bakalm RABBİM bi şekilde hidayate erdiricektir eşini.Bu arada hadi sarılalım sıkı sıkıııııııııııııııııııııı

iyi geceler melekler nasılsınız bakem oku oku bitmiyor sayfalar yaaaa her gece sayfa okumamaktan yorum yapamıyorum şimdi 30_35 sayfa okudum...🙁((
tunaaa ben neden aşağıya indim yukarı çıkarmıştım kendimi 🙁((aşağıda görünce bir hoş oldum yine biz çalışmalara başladık bu ay 3 kere denedik bu aydan pek umudum yok fazla yatmıyorum hemen kalkıyorum adetimede 4-5 gün var ama hayırlısı artık....11 mayıs adetim yukarı çıkar beni
listede dün doktora gittim karnım çok kötü şişti gece 4 ' ekadar uyuyamadım sol tarafaıma ağrılar girdi acaba bişeymi varda ben bilmiyorum diye....

Anam bende bi yandan beyazı izleyip bi yandan yazıyom.Ama yatsıyı kılmadım kalkacam emaneten oturuyom koltukta
bi kalkamadm tübe tübeeeeee..severim beyaz'ı yaaaa.Ebru gündeşin kızı olucakmış kızlar bu arada

sagul ablam ilaç gibi geldin bana emin ol yaa tamm ablam benim ben ben olacam kocama karılık görevimi yapacam asla 3 kişiye yer vermim ve kendimi ezidrmicem evet ablam allahım daha zor imtihanlarla sınamasın bizleri şüür bunada sarılalım ahanda ohhhhhh ben sarıldım bogulmayasınız

mrb elifim geçmişi okuyunca öyle oluyo maalesef. canım tarihini bilsem yukarı çıkarırdım seni ok hemen yapıyım. hadi bakalım inş hayırlısı olsun belki süpriz gelir bebek.

Yok bitanem ben orjimin adet tarihini söledim🙂bnm yumurtlama günüm ne zaman onu bile bilmiyom🙁🙁
sonradan anladım canım hatlar karıştı🙂)

yaşasın millet anam 15 mayıs haa 🙂 güzellll güzell ama fos cıkacak olsun tarihim önde olmuş oldu biraz hadi hayırlısı rabbim imsenin gönlünü ellerini avuçlarını boş omasınnn geri cevirmesin rabbim kapısını bizlere kapasın inşallah amin amin amin