Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

orjimmmmmmmm nere gittin kız kaybolma biyere.unıca haklı dertler paylaşıldıkca azalır.
burdayım abla ama cıkıp yatayım gözümden uyku aıyor başımda agrıyorr gelirim akşama dogru
hayırdır orjicimm neden girmeyeceksinnn

abla ilaç alamıyom şimdilik ya geblik varsa ? die şüpeleniyom umudum yok ama ne olur olmaz işimi saglama alyım ben biraz kafamı dagıtayım düşüneyim dışarı cıkamıyomki çalışayım ouyayım eşim izin vermiyorr bakalım üzülmeyin siz beni merak etmeyin ben güçlü kızım ayata durmasını beceririm aslada kendimi ezdirmemm

evet shekersey çok haklısın...Allahım inşallah o günleri bizede gösterir arkadaşım...senin durumunu yaşamadım ama onunda ne kadar acı olabileceğini tahmin edebiliyorum..seni anlıyorum canım...Allahım inşallahh o çok yüce...

aferinn canımmm sanada güçlü olmak yakışır..düşün bitanem ama öyle çok derinlerede gitme hani..çok öptümm seni

ben gittigidiyordan aldım canım baya hesaplı fiyatlara var..

sakın uzulme ve kendını ezdırme

kızlar benim kasığımda sertlik var demiştim ya ben bebek sanmştm ama yanılmişim adet oldum hala o sertlik duruyo yalnız bu böle sandığınız gibi bi şişlik deil baya baya sert bişey var orda dün plates yapıyodm bittikten sonra kasığıma bi dokundum semsertti nedir sizce bu nolur bi cvp yazın meraklanmaya başladm iiice