Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bende öle düşünüyorum aslında valla saol canım ya tecrubelerinle beni aydınlattın iiyiki varsınn. buarada seninde düşüklerin olmuşş çok üzüldüm allah birdaha yaşatmasınn inşş. tekraradan geçmiş olsun sanada valla bende umutlu değilim bu ay zaten😀

evet cnm can sıkıntısı bazen oluyor inallah canım hepımız hamıs kalırızda hepımızın yuzu guler ıns...

HİHİHİHİİHİHİ EN SON BEN MIYIM YAww KIZLAR HADI CALISTIRIN BAKALIM :d EN SON BEN HEPINIZE İİ ÇALIŞMALAR BOL BOL 🙂

BEBEĞİM, KOKUNA MÜPTELAYIM
Bebeğin her nefes alışımızda içimize işleyen, üzerimize sinen o güzel kokusu, keşke hep kalsaydı üzerinde. Küçücük bir kutuya koyup saklayabilseydik mesela, yıllar sonra, eski fotoğraflara bakar gibi açıp açıp içimize çekseydik. Ne güzel olurdu.
Biliyor musunuz ki o mis gibi bebek kokusu aslında miniğimizin te...
r bezlerinin daha gelişmemiş olmasından kaynaklanıyor. Bebiş terlemediği için yetişkin insan kokusundan farklı, tertemiz bir kokuya sahip oluyor. Bir de taze süt kokusuyla karışınca, insan burnunun hayatında duyabileceği en unutulmaz deneyim gerçekleşiyor.
Haydi anneler, o mis kokuyu doya doya içinize çekin. Oh misss
... KIZLAR O BEBİŞİMİZİN KOKUSUNU BİZDE ALACAGIZ BIR GUN BIZDE TADACAGIZ RABBİM İZİN VERDIKCE İNŞALLAH......

ay canım yaa ağlatma şimdi beni çok güzel yazmışsın, şimdilik listenin sonunda sen varsın daha gelenler olur ama, inş bir gün de hepimizi orada hamiş olarak görmek nasip olur..

yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum..

Millet istemeden yok korunarak yok bilmemne ilk geceden vs hamile kalıyormuş ya şaşıyorum. Hele dizilerde bi gecede denk getirip hamile kalmıyorlar mı töbe töbe.. Bir de Haydar Amcanın köşesinde yok şöyle oldu böyle oldu acaba hamile miyim yazmıyorlar mı aloooo diyorum bu kadar basit değil bu yaaaaaaa 🙂

Aslında bu işin sırrı korkmakta galiba. Kaçan kovalanır hesabı. Biz de kocalardan kaçıp korkalım en iyisi... Hamiş olmaktan korkarsak olcak gibi 🙂

buyrun video

[video=youtube;dPux7KFukDA]

Son düzenleme: