Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

amin bitanem aminn...bu arada Allahım bu durumu tekrar sana ve hiçbirimize yaşatmasınn...bende o kadar duygusalımki bebek görünce içim cızz ediyo resmen...Annem birisine bebek yelekleri ördürmüş..aldım baktım o kadar vakit geçirdimki o yeleklerle..sırtımı duvara yasladım..hep düşündüm...acaba benimde bebeğim olacakmı bende ona böyle cicili bicili şeyler dikip üzerini giydiricemmii onun miss kokusunu içime çekip ohh diyebilecekmiyim...

amiiiiiiiin canim benim darsisi sana tum isteyenlere ins

hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini canım.sag elın bızlerın başına

orjim canim benim butun yazilanlari okudum senin yerin bende cok ayri cok uzuldum olanlara kizlar hep soylemisler tekrarlayip seni bunaltmak istemiyorum. ama nolur kizlarin dediklerini kulak arkasi etme dost aci soyler gulum bunlar aci seyler belki hosuna gitmicek seyler solendi sana ama ne kendini ezdir ne de kendini kucuk gor kafan dik olsun okumanin yasi yoktur okuluna devam et eline mesligini al vakit kotu ne olcagimizi bilmiyoruz kendi ayaklarimizn uzerinde durmayi bilmeliyiz seni cok seviyorum kiz ben kendine cok sikinti yapma hersey olacagina varir. ayriliklari hic sevmiyorum ama olcaksa da bisey diyemiyorum sunu unutma sen onu kaybettigne degil o seni kaybettigine uzulsun. birazcik kendine deger ver gulum

kafani toplamak icin belki cozum olabilir girmemek ama sunu da soyliyeyim icine atip bunaltma kendini biz hep burdayiz belki yalniz kalmak iyi gelir ama baktin cozum olmuyor hemen gel belki anlattikca rahatlarsin. hakkinda hayirli olmasi icin dua edicem canim benim opuyorum seni cok

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ama siteye girmicem artık onu sölemeye geldimm

inşallah yesi'cim inşallah.Aslnda bizler çok sabırsızız sanırım.Yani hergün burda yazdğmz için zamanın geçtiğini de bilmiyoruz o yüzden bişe olmaycak gibi geliyo.Bizde kavuşucaz meleklerimize onlara kavuşmann mutluluğnu elbette yaşıycaz.Ben 9.haftada kuzuma veda ettm ama o 9 haftayı gel bi de sen bana sor .Çok mutluydum inşallah yine mutlu olucaz arkadaşm inşallah paylaşıcaz burdan.Yeter ki istemesini bilelim MEVLA'DAN