Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşallah tuna ablaa inşallahhh

aminn canımm aminn ins sen hamiş kalırda yüzümüzü güldürürsünnnn zatenn bu ayda olmazsa dr gidecem korkuyorumm kistim tekrarlar diee

BENİMDE GEÇEN SENE MART AYINDA KİSTLERİM VARDI..bir ay korundum kistlerim geçti Allahtan..4mm falandı.iki taraftada vardı..doktor 2.5mm dahada küçülmezse ameliyat demişti..şükür ameliyata gerek kalmadan adetle beraber atmıştım...

maWim çokk çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

melodim değerlerini anlamadım ama inş iyidir tatlım.

mavi kedim hamişsin gibi geliyor bana yakında müjdelersin inş bize🙂 kan testi yaptırsana artık🙂 hayırlısı.

mavişim daha iyi olmana sevndim, evdekiler süper bakıyo valla sana🙂)

sılam, yesi ve bebek hasretiyle yanan herkese şu mübarek günde Allahım hepsine inş yakın zamnda versin. Allah tüm isteyenleri annelik duygusundan mahrum bırakmasın aminn.

unıca ve beyonce aramıza hoşgeldiniz inş sizler de yakında bebeklerinize kavuşursunuz.

orginal yarım saattir okuyorum yazılanları çok üzüldüm...tek söyleyebileceğim kendini asla ezdirme ve hep güçlü ol, bunun için geç değil insan her yaşta sıfırdan başlayabilir, öncelikle bir işin olsun, sonra herşey olur... eşini de çok cepteyim havasına sokmuşsun yapma bunu artık... olmuycaksa da olmasın...hayat senin, yaşamak insan gibi senin de hakkın... önce kendini sevmeyi dene, 2. bir insana asla köle olmamlıyız...
burdan gazel okumak kolay sanma çünkü heypimizin türlü sıkıntısı var ya da benzer yollardan geçtik, hepimiz insanız, zaaflarımız var... gönlünü ferah tut, inancını yitirme...
sevgilerimle...