tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 15 Mart 2011 #21 hayırlı olsun yeni yarışma ben sade takıları sevdiğim için pek öle havalı şelerim yok eve gidince bi bakarım..
hayırlı olsun yeni yarışma ben sade takıları sevdiğim için pek öle havalı şelerim yok eve gidince bi bakarım..
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Mart 2011 #23 jnevin' Alıntı: valla çok uğraştım ama inşaallah yollaya bilmişimdir Genişletmek için tıkla ... jnevin bana gelmedi canım fotoğraf... $ul€' Alıntı: ayy ben yeni bi takı seti aldım onu mu yollasam ayy napsam ki pasim değişiklik yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Şulecim onunda resmini yolla canım iki resimle yarışmaya katılabilirsin
jnevin' Alıntı: valla çok uğraştım ama inşaallah yollaya bilmişimdir Genişletmek için tıkla ... jnevin bana gelmedi canım fotoğraf... $ul€' Alıntı: ayy ben yeni bi takı seti aldım onu mu yollasam ayy napsam ki pasim değişiklik yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Şulecim onunda resmini yolla canım iki resimle yarışmaya katılabilirsin
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Mart 2011 #25 Kızlar yarışmamız sona ermiştir...Fotoğraflar en kısa zamanda oylamanıza sunulacaktır... Katılan herkese başarılar
Kızlar yarışmamız sona ermiştir...Fotoğraflar en kısa zamanda oylamanıza sunulacaktır... Katılan herkese başarılar