Kızım bugün 10 aylık oldu.Doktor kontrolümüzde kilo 10 kg 100 gr geldi.Boy geçen ay saglıkocağında 70 cm di şimdi doktorda 69 ölçtüler.Doktor kiloda öndeyiz boyda ise anormallik yok normal dedi.Bana biraz boy az gibi geliyor ama.Kan ve idrar tahlili yapıldı.Canım kızım elinden kan aınırken koca hastaneyi inletti,sicim gibi göz yaşı döktü,içim parçalandı.Sakinleştirmeye çalıştım ama nafile ağlamaktan alnına nokta nokta kan oturdu.Neyse ki sonuçlar iyiydi kan degerleri baya yüksek çıktı ve artık demir takviyesini kestik.İdrar tahlilindede sorun çıkmadı.Bir idrar kültürü sonucu var onuda 2 gün sonra çıkacakmış.Umarım ondada sorun çıkmaz.Doktora emeklemiyor ve hala diş yok bunlar sorunmu dediğimde;diş için en geç 14 ayı beklicez dedi.Emeklemede bizim için gelişim aşaması degil dert etmeyin dedi.En önemlisi ayak ucuna basması hususunda ise ,yürümeye başlasa dahi bir süre ayak ucunda yürümek isteyebilir sorun degil dedi.İçim okadar rahatladı ki.En çokta kan değerlerine sevindim.Yediğimiz ciğerler,kıymalar,yumurtalar bol bol kan yapmış kızıma🙂)ohhh valla baya bi yük kalktı sanki üstümden🙂)