YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

sanada günaydın canım
bizde pazar günleri çok uyuyanlardanız fakat bu gün eşim hasta erken kalktı tabii bende biraz işlerim var bu gün temizlik yapıcam ama şöylede bişey farki pc yi açık tutuyorum her molada yinede burayada yetişiyorum aklım burda oluyo
istanbul bu gün az bulutlu ama açık,aynı zamandada soğuk eğer yarında yağmur yağmazsa yürüyüşe başlıyoruz.....
eğer yürüyüşe başlayamazsakta plates yaparım yine ama diyet yarın mutlaka başlıyo hemde listemle birlikte ....umarım amacıma ulaşırım .....

Eşine geçmiş olsun canım sanada kolay gelsin.. Umarım işlerim bir çırpıda biter...
Ankarada bugun gunluk guneşlik maşallah ama hafif soğuk.. Bende evin eksiklerni almaya cıkacagım Allahın izniyleee...
Hava bulutluda olsa sana tavsiyem yanına yürüyüş arkadasın var sa hiç ihmal etmeden başla... bol şans canım..

sağol canım
bende çıkıcam bugün alışverişe eşimden fayda yok bu gün;
yürüyüş arkadaşım var çok şükür şevval var onunla çıkıcaz oda listede zaten allahın izniyle birlikte daha kolay olucak....

Merhaba kızlar nasılsınız bu gün ben 2 gündür kendimi pek iyi hissetmiyordum o yüzden doğru düzgün pc de açamadım.İştahım tamamiyle kesildi hiçbişey yemek gelmiyor içimden.Dahası herşeyin tadı berbat gelyor ki bunlar hapın etkileri.Zorla yiyorum bişiler yine çok su içiyorum hatta durmadan içiyorum çünkü ağzım sürekli kuruyo( bu da hapın etkisi).Yalnız bişiler yiyemediğim için kolumu kıpırdatacak halim de olmuyor.Umarım bu geçici bir durumdur.

Herşeye rağmen kendimi hafiflemiş hissediyorum. Kilolardan ileri gelen kabızlık büyük ölçüde geçti.Karnımdaki şişlik eskisi kadar yok ve eskisine nazaran çok rahat uyumaya başladım.Normalde uyurken çok sıkıntı çekerdim ve sabah erken kalkamazdım ama şimdi sabah kalktığımda baya huzurlu oluyorum ve uykumu tam anlamıyla alıyorum.

Bu gün 5. günümdü işte 5 günde bendeki olumlu olumsuz değişiklikler bunlar.Olumlular daha ağır basıyor di mi 🙂

çok geçmiş olsun ama sen beni korkutuyosun önemli bişey olmasın sakın ilaç zarar vermesin varmı yan etkilerinde böyle şeyler zayıflıycam diye sağlığından olma bide...

Melekler ben bugün çikolata ve kola içtim 😀 ama olsun kendime geldim.. Bugün moralim bozuktu ve çikoyla cola iyi geldi 😀
Artı kilomda bir değişme yok hersey aynı... Yani kilomu koruyorum... MAŞALLAH