YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

baksana verdiğin yemden olabilir çünkü benim kuşumdada aynı şeyler lmuştu birde marul falan verdiğsen enfeksiyon kapıyorlar üzülme ama en kısa zamanda veterinere götür bence kıyamam ben onaaa

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler ben bugünde TV8 deki ebru şallının programıyla plates yaptım süper gerçekten her kasınızın çalıştığını hissediyosunuz tam emin değilim ama 35 dakika kadar sürüyo bence yeterlide gelir hergün olursa.
şimdiki diyetlerimi çok beğenmiyorum yarında bebek mevlüdümüz var malum pilav yiycem ama pazartesi ilk günlerde olduğu gibi listemide yazıcam yani inşallah....her gün için sayısınıda yazıcamki ne kadar sürede verdim göriyim...

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2

AuSSie-Angel............1.69................67.7......... .........60..................4.300g
HeRCai.....................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA..................1.60................76.... ...................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-

bol bol yayınlıyorumki listedeki yerimizi unutmayalım

selam kızlar uzun zamandır siteye giremiyorum nasılsınız bakem..lamiş beni de eklesene şu listye sen ne yaptın nasılsın ,,
biliyomusun ben 69 kiloyum allaha şükür 10 kilo verdim hedefim 60 boyum 63 tamam mışeker

şimdiden Allah kabul etsin....

Ben de yarından itibaren yürüyüşe başlıycam inşallah 🙂

Kızlar sakın koşu yapmayın bacaklara kas yapıyormuş ve çok fazla merdiven çıkmayın o da basenleri genişletiyomuş ona göre.En iyisi yürümek.Hadi bakalım 🙂

nerdesin sen yaa ben seni çok merak ediyodum şükür kavuşturana
senin adına ne kadar mutlu oldum anlatamam 60lı hanelere düştün yani ne güzel beni sorma geriledimde ilerlemedimseninle en son görüştüğümüzde 72 idim şimdi 76 yaa çok sinir bu durum ama çarem yok daha dikkatli bi şekilde pazartesi listemle geliyorum senide listeye ekliyorum hemen

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.7......... .........60..................4.300g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA...................1.60................76......................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69...................60.....................10

Son düzenleme:
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA...................1.60................76... ...................65.....................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

ooooo gün geçtikçe büyüyoruz hadi bakalım

Son düzenleme: