YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Anliyorum canim seni...

Ama kendine zarar verme (cola ve cips yeme).
Allahin izini ile birseyi yoktur kusunun insallah.

Sonra birde kilolarina sIkilirsin, sagligin bozulur.

Kızlar benim imzamdaki kilo cetvelinden yapmak isterseniz sitenin linkini verebilirim.Çok hoş şeyler dizayn edebilirsiniz.🙂

hayalcim bende daha önce arkadaşlarada kendimede yapmıştım bundan bencede çok güzeller ama yapmak isteyen arkadaşlara verebilirsin aslında bende imzam yapıyım iyi fikir

Günaydın melekler 😀 Günaydın ... Herşey gönlünüzce olsun...
Benim lahana çorbam bitmişti ara vermiştim şimdide hemen hemen aynı malzemelerle yapılan ama içine karnıbahar ve brokoli eklenen çorbadan yaptım.. Buhaftada farklı vitaminler alayım dedim.. Hadi bakalım hayırlısı olsun .... Melekler herşey gönlünüzce olsun .... iyi ki varsınız..

........AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.7......... .........60..................4.300g
HeRCai.....................1.70................-.....................60...................2
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................60......................-

günaydın günaydın günaydın sizeeeee....

dün sabah 2 bardak şekersiz çay içtim ve 2 tane çubuk yedim.
öğleye çorbamdan içtim yanında yine 2-3 kaşık pilav ve bol yoğurt..
saat 3 gibi nescafe
akşamınada çorbamdam içtim ama yanında patates kızartmasıda vardı.napiyim dün çok canım çekmişti.
yemekten sonra 1 tane portakal ve elma.aaaa bide bi avuç kadar çekirdek.....(galiba tam akşam sefası olmuş)insan buraya yazınca farkediyor yiiyip içtiğinin ne kadar çok olduğunu.anaaaaaaaaam eskiden ne çok yiyiyormuşum meğer.

dünüm bu şekildeydi.umarım bugünde böyle olur.

herkez kendine yeni imzalar yapmış bakıyorum herkez zayıflamayı kafaya koymuş aferin kızlar sakın hız kesmeyelim süpersiniz

ne güzel keyifle selamlar verilmiş sizlerede günaydın arkadaşlar auSSie kuşun ne alemde merak ettim doğrusu
🙁 cnm kusum un poposu aynı değişen bir sey yok.. Artı... hareketleri eskisine nazaran az ve daha az ötüyor... önce aldıgım pet shopa goturcem o biraz bilgilibiri ama henüz dükkanı açmadı 🙁 off offf !!!!
Gece her uyandıgımda kafese baktım ne alemde diye...

Düşüncen için teşekkürler canım inşallah iyi olacak... haa birde unutmadan suluguna vitamin koyuyorum...

AD..................BOY....................KİLO.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.7......... .........60..................4.300g
HeRCai.....................1.70................-.....................60...................2
LAMİYA...................1.60................76... .................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. .................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. .................55......................-

Hedefim değişti :n028:

Herkese Günaydınnnnnn 🙂

Son düzenleme: