Lamişim bu senin için... Seni unutturmuyuz hiç.... Günaydın lamişim.... Günaydın sitenin en diyetli sayfasına sahip şeker.... 😀Günaydın butun mutlulukları hakeden melek.... Günaydın Lamiş 😀
Lamişim bu senin için... Seni unutturmuyuz hiç.... Günaydın lamişim.... Günaydın sitenin en diyetli sayfasına sahip şeker.... 😀Günaydın butun mutlulukları hakeden melek.... Günaydın Lamiş 😀
ayy utandımm; çok teşekkür ederim görünmek güzelmiş canım benim ben takılıyorum ama gerçekten herşeyin iyisine layıksınız ben değil hep beraber mutluluk dolsun hayatlarımız inşallah:..
Bu arada liste içim boyum 1.65 kilom şu an 84 valla hiç utanmıyorum yazmaktan ohaa diyenler de çıkabilir ama napalım gidecek hepsi gidecekkk.Şimdilik hedefim 60 🙂
Bu sabah kendimi çok ii hissediyorum ben.Dün akşam lahana çorbasına başladım.Başkada hiç bişi yemedim.sadece bi kaç dilim portakal.kahvaltıdada 2 bardak şekersiz cay 3 tane çubuk.bu hafta hiç kaçamak yapmaman gerek.hafta sonu kıyafet alcam.tam 1 ay sonra düğün var.incecik olmam gerek.aaaaaaaaay işallah artık
Bu arada liste içim boyum 1.65 kilom şu an 84 valla hiç utanmıyorum yazmaktan ohaa diyenler de çıkabilir ama napalım gidecek hepsi gidecekkk.Şimdilik hedefim 60 🙂