YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

4. Gün

Sabah:
06:15 : 4 kuru Kayisi
09:00 : iki dilim Ekmek, Yumurta, Recel

Öglen:
12:15 : haslanmis Patates ve Tavuk
ara ögün: bir Seker

Aksam:
19:30 : Ananas

:tasu:3 Litre su ictim ayrica beyaz ve yesil cay :tasu: buarada benim bu diyetde bir sorun var sanirim bugün sabah incelmis gibi gözüküyordum dayanamayip tartildim ve bir gram bile vermemisim umarim haftaya kadar en az bi kilo gider

Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar
daha fazla yeyemeyon doktor beey

cok güzel paylastigin icin tskler....

ayy canım yaa okurken tüylerim diken diken oldu en çok etkilendiğimde 13 yıldan sonra gelmiş olması biliyosunuz bende 13 yıllık evliyim darısı bana ve kardeşime inşallah nolur arkadaşlar bana dua edin edinki bu güzel gün hürmetine rabbim kabul eder..

diyeti bozmuşsun !
açıkçası bende öyle listemi yazamıyorum o yüzden bende evde değildim ve bende dayanamadım fazla yedim diyemem ama kaloriliydi
ama söz yarın daha dikkat edicem😀

😛iha:😛iha:çok güzel bunu daha öncede duymuştum sağol tekrar güldürdüğün için😛iha:

itiraf ediyorum liste çok güzel yoğurt ve salatada eklersen daha da iyi olur tebrikler canım başarıcaksın🙂

Canım... Allahın gönlüne göre versin... Hiç bir zaman yaradandan umut kesilmezz... Allahım bugece herkesin gönlüne göre versin.. Allahım inşallah kimsenin kucagını boş bırakmaz amiiinn..

Evet onların kide tam 13 yıl sonra geldi... Allahın bir hediyesi onlara.. Her ikiside cok saskın ve mutlular.. Allahım mutluluklarını daim etsin inşallah...

Canım inşallah rabbim sanada tüm dileklerini versin... en baştada bir bebek... tabiki hayırlısıyla...

canımmm;
Allah senden razı olsun ne güzel bir dua böyle rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah
bu günleri unuturuz bir gün belki ooofffffooooooooofffffffff
çok zor canım yaaa okadar zorki böyle elin kolun bağlı beklemek insanı sinir ediyo sinir hastası oluyosun Allahıma çok şükürki biraz da soğukkanlıyım da ben etrafımdakilere teselli veriyorum ama gel bana sor içim eriyo kan ağlıyo ama rabbimden gelene boynum kıldan ince yapıcak bişey yok ...
belki bi müjde olur peygamberimizin hürmetine arkadaşın gibi bir hediye verir bize inşallah...

ay ben koptummmmmmmmmmmmmmmmm😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:

Kizlar Pazar günü tatile cikiyorum
diyete ara vericegim sanirim iki hafta burda olmayacagim ama o güne kadar yazarim yine size...