YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Günaydın kuzular..Bakın size özel diyet kahvaltı hazırladım..Afiyet olsun,. Aç kalmadan zayıflayın meleklerim..

Böyle bi kahvaltıda insanın önce gözü doyar.yemeğede ihtiyaç duymaz bence.Ben dün tartıldım 1 kg gitmiş.59 olmuşum.nerdeyse 2 hafta olcaak oooof çok az bu yaaa.
ama akşam yemeğimi kaçırdım.
bulgur pilavı yedimmm.

neyseki bu sabah kahvaltıda sadece 3 bardak şekersiz çay ve küp şeker boyutunda doğranmış 3-4 tane haşlanmış patates yedim.şimdide nescafe içiyorumm.hade bakalım hayırlısı

Canım hurhurum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..Uzun yaşamak istemem doğrusu,Rabbim hayırlı ömür versin,elden ayaktan düşürmesin,bakıma muhtaç etmesin hiç birimizi...

Sağlık konusuna gelince pek de sağlıklı biri değilim çok şükür..Allah her dertten azar azar vermiş,beterinden korusun..
Siz siz olun sağlığınıza dikkat edin,rejimle fazla kafa yormayın..Güzellik için zayıflıyorsanız boşverin kızlar..Ama sağlık için ise her zaman yanınızdayım..Kolay gelsin hepinize..

Günaydın kuzular..Bakın size özel diyet kahvaltı hazırladım..Afiyet olsun,. Aç kalmadan zayıflayın meleklerim..

çok sağol ablacım harika gözüküyo ama bu kayvaltı diyet değilki tereyağ reçeli salamı çıkarmak lazım ben böyle kahvaltı yapsam bırak vermeyi üstünede kilo alırım ama çok iştah açıcı teşekkür ederim😀

üzülme canım bende senin gibi vermiştim daha önce sabredebilsek böyle böyle gidicek acele etmiyelim birbirimize destek olarak atlatıcaz inşallah.😀

ne güzel bak darısı diğer kilolara inşallah ama listeni bekliyoruz bizi ihmal etme😀

meleklerim kandiliniz mübarek olsun ben hemen çıkıyorum içim var kandilinizi kutlamak için açtım dualarınızda benide bulundurun benim dualarım sizinle Allah gönlünüze göre versin

ne güzel bak darısı diğer kilolara inşallah ama listeni bekliyoruz bizi ihmal etme😀
Canım inşallah diğer kilolarda hemen gider..
ben lahana corbası diyeti yapıyorum bu hafta...
1 kazan lahana corbam var ve onu içiyorum sabah akşam...
listem cok ama çok basit...
Sabah kalkınca.. ılık su.. 1 kaşık bal - 7 çöre otu - keten tohumu yiyorum..
Kahvaltı.... 1 tabak çorba...
ara öğün... meyve:muz yiyorum..
öğlen... lahana çorbası
ara öğün... lahana çorbası...
akşam .... lahana çorbasııı...
😀 bol bol da su 😀

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-68,5kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 50

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi =58

Orkide=1,65-73kg.........Hedef=60(şimdilik)

şevval=1,60..................Hedefi=60,65

listede kilomu değiştirdim moralim yerine gelsin 😀 68,5 kg cıkıyoruum her tartıldıgımda 😀 allahım devamınında gelmesini nasip etsin amin..

Kızlar şükürler olsun ki böyle değiliz... Ben bunlaarı görünce kendme ggeldim ve dahada gaza geldim....

Böle resimler gördüğüm zaman moralim yerine geliyor.... az evvel pasta alıp yemeği düşünüyordum vazgectim..