YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

hercaii bu neee hem öğün atlamışsın hemde su yok salata yok yoğurt yok tansiyon sorunuda yaşarsın bak...
pazartesi tartılınca morelim bozulmasın birbirimizi uyarıcaz mecbur sakın bu akşam bide meyve ye yoksa miden kazınır uyku tutmaz...

canım ben 58 ki olmak istiyorum ama diyet yapamam rahatsızımsu içip kilo vermek istiyorum
becere bilirsem

sende böreği ve salamı çıkar onun yerine süt yada yoğurt koy aferin sen su içmişsin sporda var pazartesi +200 rep var unutmayın

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 50

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi =58

senide ekledim şura ama lütfen su içemiyosan bitki çayını sodayı çoğalt ama su içmeye çalış başarıcaz birlikte inşallah...

Son düzenleme:
lamiya inşallah dedigin gibi olur kilo veremiyom diye psikolejim bozuldu inan zayıfları gördükşe istegim artıyo

selam kızlar herkeze ahkam kesmek kolay bakalım bendeki hatalar neler.....

sabah 1 bardak süt 11 gibi biikitane galete
öğlen bolca yoğurtlu ıspanak yemeği, ve çok az makarna
ikindide türk kahvesi,
akşamı henüz yemedim ama 1 kepçe yoğurtlu makarna yiycem
ayrıca bugün biraz az oldu ama 2lt su
yarım saat yürüyüş....

lamiya inşallah dedigin gibi olur kilo veremiyom diye psikolejim bozuldu inan zayıfları gördükşe istegim artıyo

laf olsun diye demiyorum gerçekten söylüyorum iste yeter ki.. veremeseydim ben veremezdim etrafımdaki insanlar çok iyi biliyolar artık ben diyetle kafayı yemiş biriyim ama yinede devam ediyorum alsamda tekrar tekrar yapıyorum napalım..
allah yardımcımız olsun vericez inş...