hercaii bu neee hem öğün atlamışsın hemde su yok salata yok yoğurt yok tansiyon sorunuda yaşarsın bak... pazartesi tartılınca morelim bozulmasın birbirimizi uyarıcaz mecbur sakın bu akşam bide meyve ye yoksa miden kazınır uyku tutmaz...
selam kızlar herkeze ahkam kesmek kolay bakalım bendeki hatalar neler.....
sabah 1 bardak süt 11 gibi biikitane galete öğlen bolca yoğurtlu ıspanak yemeği, ve çok az makarna ikindide türk kahvesi, akşamı henüz yemedim ama 1 kepçe yoğurtlu makarna yiycem ayrıca bugün biraz az oldu ama 2lt su yarım saat yürüyüş....
laf olsun diye demiyorum gerçekten söylüyorum iste yeter ki.. veremeseydim ben veremezdim etrafımdaki insanlar çok iyi biliyolar artık ben diyetle kafayı yemiş biriyim ama yinede devam ediyorum alsamda tekrar tekrar yapıyorum napalım..
allah yardımcımız olsun vericez inş...
sabah 1 bardak süt 11 gibi biikitane galete öğlen bolca yoğurtlu ıspanak yemeği, ve çok az makarna ikindide türk kahvesi, akşamı henüz yemedim ama 1 kepçe yoğurtlu makarna yiycem ayrıca bugün biraz az oldu ama 2lt su yarım saat yürüyüş....[/Q lamiya süt zayıflatıyomu ben kilo aldırıyo biliyom
sabah 1 bardak süt 11 gibi biikitane galete öğlen bolca yoğurtlu ıspanak yemeği, ve çok az makarna ikindide türk kahvesi, akşamı henüz yemedim ama 1 kepçe yoğurtlu makarna yiycem ayrıca bugün biraz az oldu ama 2lt su yarım saat yürüyüş....[/Q lamiya süt zayıflatıyomu ben kilo aldırıyo biliyom
tabiki zayıflatmıyo ama ben kahvaltı etmiyorum farkındaysan peynir yumurta yok sadece tokluk versin diye içiyorum daha önce diyetisyenim verirdi oyüzden tabiki şekersizde içiyorum..