YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Bende seninle ayni durumdayim ya canim okadar cok sey cekiyor kisitliyorum kendimi ve bi grami bile zor veriyorum 🙁 persembe günü tatilmam lazim ama canim hic istemiyor su 5 kiloyu yaza kadar zor vercem sanirim yine tosun gibi yaza gircem offffffffffffffff

canım sagol onerılerın ıcın arada ınsanın canı ıstıyo bır bardak ıcmek nefsını kesıyo oyuzden bende normalde fazla tuketmem ama bundan sonra dıkkat etmeye calısırım sagol

kızlar dun haftasonuydu ve bende bırazcık sınırımı astım....ama cok degıl cunku sısmedım...normale gore hanı artık alısıyo ya mıde azcık kacırdınmı fazla gelıyo bugun sabah.....bır bardak su....bır bardak cay.....

bak sen sabahtan beri gırisiniyle duruyorum diyosun ben onuda yemek istemiyorum benim derdim az ve sık ı başaramamak bırakın beni aç gezerim hiçte sorun olmaz ama böyle sık yemek olduğunda zor geliyo ama yapıyorumda ama sonuçta yine kilo vermiyorum üstelikte spor yaptığım halde...

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............102.. ..................90.............
....16

Arıza......................1.60...............57,7 ..................52......................-
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60........................4
Şevval....................1.60................82.. ..................65........................2
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................67. ...................60.......................12
tatlı cadım..............1.65.................75........ ............65......................1.2
BLOODSUCKER............1.74.................59.5...................57........ ............1.5

Son düzenleme:
Bu haftanın galiba yine Hurhur tebrikler canım
Replerin hayırlı olsun 😀
ayyyy yaşasın çok teşekkür ettim sizler beni repledikçe ben daha çok gaza geliyorum 🙂ohhh yandannn repleri aldım yineeee ohoh ohh vericem bu kğları yaza kadar allahın izniyleinşallah hepberaber atalım kğları melişlerim

selam manken adayları nasılsınız bakalım
ben kurstan geldim ve çok acıktım şimdide domates ve maydonozla kepek ekmeği yiyorum ama sabahtan beri bişeyde yemedim...ve malesef su da içmedim bu gün...