YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

ben 20 yasındayım ne olursa olsuun anne annedir değerlidirrr 🙂 benm kazam yazlıkta olmuştu.motor ttkum vardı bi arkadşm mtrcuydu bindim işte bu yars mtrlarndandı snra tabı erkek ya kız var arkada hava atııım die ön kaldırdı ama cok hzlı gıdıyoduk yani ve o sekılde on kaldırıodu 3 kere falan kaldırdı.artık deli gibi hzlanmıştı on kaldırdı yıne o sekıldeyken içimden allahm yardm et bana ddm yemin edrimki 3 snıye snrasnı hatrlamıyorum motor arkaya dgru takla atmış beni motordan 200 metre uzakta bulmşlar.basımdakı ınsanlar uyandrdı benı snra kalkıp yol kenarna geçtim biraz otrdum snra gzlermı hastanede actım yıne...ee nasıl yurudun dıcksın muzıce işte alahım izin vermedi .kırık bile yoktu vucudumda...sadce srklendiğim için asfalt yanıgı vardı belirli yerlerde 3 ay tedavi oldum serum serum serum 1 haftada on kiloooo:n028:yanıklar çok ktydüü izler vardı snra işte srklı olarak hastaneye gdip tedavi grdum cok az kaldı izler varla yok arası sadce bacagımda oda resimleri var htta yaralarımın yklicem daha snra 🙂

ah canım benim yaşadıkların film gibi gerçekten ama allah sana ikinci bir hayat hediye etmiş sanki
ahh ahh gençlik bile bile kaza buna denir işte...
neyse çok geçmiş olsun sonuçta atlatmışsın çok şükür

ayrıca anneliğe gelince ben yıllardır anne olmaya çalışıyorum mümkün olmadı evet dediğin gibi değerli bir varlık anne keşke olabilseydim....

evet meleklerr harika bir gün
çünkü harika bir diyet oldu bu gün, işteeee listeeeeeeemmmm

(15.gün)

kahvaltı;
1 dilim k. ekmeği, bolca domates, beyaz peynir, 2 bardak az şekerli çay

ara;
1 tane armut, 1, 2 tane galete

öğle;
1.5dilim börek, menemen,2bardak az şekerli çay

ara;
dondurma

akşam;
1kase limonlu çorba, 1dilim k. ekmeği

NOT;2.5lt su içtim ve 1 saat 10 dk. yürüyüş yaptım...🙂🙂🙂

Günaydın melekler 😀 diyetten eser yok ama bünye alıştıgı için kilo almıuyorum 😀 maşalah diyem nazar olmasın.. Bu sabah biber kızarması yedim bol yogurtlu aamaa sadece 1 dilim ekmekler 😀 ohhmiss gibi tadı hala damagımda😀
kilomu koruyorum hala 66,5kiloyum hatta bazen 66 bilem cıktıgım oluyor.D cok mutluyum beden olarakda incelmişim maallah 😀 ayy yazz gelmeden bende süper olacagım yaza dugunler var inşallh o zamana kadar 60 olurrum 😀

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2

AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............104.. ..................90......................14
Arıza......................1.60...............56.8 ..................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60........................4
Şevval....................1.60................82.. ..................65........................2
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................67. ...................60.......................12
tatlı cadım..............1.65.................75........ ............65......................1.2
BLOODSUCKER............1.74.................61.....................57........ .............-

gunaydın kızlarrr bugun sabah canım sıkkın bıraz oyuzden canım hıcbıseyyyyyyyyyy yemek ıstemedı...
sabah....bır bardak su....2adet dıyet bıskuvi....bır bardak çay
öglen....4 adet ızgara köfte...bır bardak ayran...ekmek(ekmek ceyrek kadar yedım sabahtan az yıyınce bıraz astım normal gunlere gore)

Son düzenleme:

bilmiyordummm ablacm ck ozr dlerımmmm
ama uzme sakn kndını sunu bılkı her doguran annelık unvanını haketmıyor .ıllakı dogurunca anne olunmuyor ne anneler gryrz cevremızde habrlerde annelık ıcgudusu ınsanın ıcınde olan bırsey ...yıgenıne sevdıgın adama hatta yerı gelınce kedıne bıle anne olblrsın.ama keske demek ıcın erken ablacım brck tedavı var umıdını kesme bırde olmaz ıkıde olur.olmassada uzulme ben kardesımın eskımıs oyuncklarnı cock esrgeme kurumuna gtrdgmde 1 aylk masum bebekler gruyorum yuzune bakmaya doyamadıgın cesıtlı yaslarda oglan cocukları yanakları gul pempesı dunya tatlısı kız cocukla var hepsı huzunle bakıyolar.onlada bır anneye shb olmayı ck ısterlerdı ...ufacık bır baslarını sıvazlayınca gzlerının parıldadgnı grebılırsın ınankı...ama onların elınde bır cozum yk...onlar kmseye gdıp annem olurmusun dıyemıyorlar anck senın gıbı gerçek anneler gidip bir hayat veriyorlar onlara...asıl cennet o annelerın ayaklarının altında.kndı kanından olmayan ama canı olan bır bebegı shıplenıyorlar anne sevgıısı verıyorlar ona...inanki bana ablacıgım dogurmaktan daha onmlıdır bu...kanından olmayacak olsa bıle o dustgunde annecım dıye aglıycak snde yanına gıdıp sarılacaksın.o dustugunde senın canın acıyacak ..canından olucak senın...umrm snı rahatsz etmemıstr knsmalarım ablacm cnkı grcekten ıyı dyguarla yazdım bunu.sn kmsınkı yrm yapp evlatlık alabılırsın dıosun diyebılısn bıle .sadece sundn emınımkı sen bır cok anneden daha çok annesin ..üzülme bu yzden ...

hayırdır tatlı kız neden canın sıkkın bakalım.

slm kıslaaar nbr.uzun bi zamandan beri giremiyorum ben siteye.kilolar nasıl gidiyor.ben tartılamadımda.neyse tartılırsam yazarım.

hepinise ii akşamlar.