YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

selam arkadaşlar,
görüyorumki benden başka giren olmamış neyse
ben bugün kabaca listemi yazıyım çünkü akşam olmayabilirim

(6.gün)

kahvaltı;
2 dilim k.ekmeği, 1 parça beyaz peynir, domates, 2tane zeytin 3.az şekerli çay

ara;
3,4 tane kuru kayısı

öğle;
kepekli galete, 1 bardak süt, tel peynir

ara;1armut,1 portakal

NOT;
akşam ne yerim daha bilmiyorum evde olmayabilirim,
sabah 7de 1.5 saat yürüyüş yaptım ve akşama kadar 2.5 lt suyumu içerim

hepinize iyi hafta sonları pazartesi tam 1 hafta olucak tartılır sonucunu yazarım inşallah mutlu olurum..

Tebrik ederim kizlar söyle bi baktim da hepiniz hala diyete devam ediyorsunuz yarin tekrar tartilip bende katilicam araniza
tatil bitti diyet basliyor yine....

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2

AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ...........60....................5g
HeRCai...................1.70................-........................60...................2
LAMİYA...................1.60...............75.2. ...................65.....................1.5
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60...............57.5 ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ..................55...................1.5
elisev....................1.63.................69 ...................60.....................10

>Ay melekler özür olsun ben bugun yoktum evdeee bazı problemlerden dolayıı...
diyete devam hemde tam gaz cunku dişler bildiginiz gibiii... iştah da yok ... ama bugun kaçamak var... dondurma yedim .. havalr ısındıkca benim dondurma askımda artacak gibi.... 😀 artı bugun tartıldım... 66,7 geldim eger birkac gun daha aynı cıkarsam kilo vermişsayacam kendimi ve listedede eksiltecem 😀 cok mutluyumm henüzz cok zayıfken giydigim pantullarım olmuyor ama en azından giydigim kıyafetler daha guzel duruyor uzerimde.. darısıda geriye kalan kilolarıma melekler 😀

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ...........60....................5g

HeRCai...................1.70................-........................60...................2
LAMİYA...................1.60...............75.2. ...................65.....................1.5
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60...............57.5 ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ..................55...................1.5
elisev....................1.63.................69 ...................60.....................10

ulen kim beni 57,5 kilo yapti tatile cikmadan bi haftada 500 gram vermis hatunum
😀

Merhaba kızlar nasılsınız ben 2 gündür feci hastayım 🙁Zaten bişey yiyemiyodum şimdi de ne yesem çıkarıyorum.Midem çok feci kızlar ,netten belirtilere baktım reflü hastalığının belirtileri birebir mevcut.Pazartesi dra gidicem inş. reflü çıkmaz çok korkuyorum 🙁2 gündür ne yesem çıkardığım için hiçbişey yememiş gibiyim şu an ve yemek de istemiyorum.