YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52........................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67....................60....................5g
HeRCai...................1.70................-.........................60...................2
LAMİYA...................1.60...............75.2. ...................65.....................1.5
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ..................55...................1.5
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

Son düzenleme:
canımıniçi aışana kadar böyle sürüyo.şimdi seni rahatlatmak isterdim hemde çokkkkk ama yalanla rahatlama bacım doğrularıları bil.benim dişlerim çok fena feci değildi 1ay sonra alışırsın demişti dr.ama herşeyde bi muzurluk çıkacak ya bu dişlerdede çıktı diğer takılan insanlarda alışınca geçiomuş ağrı falan kalmıyomuş ama bend elirdim resmen ve 4 ayda çıkarttırdım canımın acısından şu sıralar bol sıvı al sıvı gıdalar ye yumuşak kekler ye canım kilo vermenide anlıyorum yiyemediğinden dolayı ama sağlıksız verdiğin için hemen alıyosun kalıcı olmuyor canım😀bukadar sevinme derim.birde yalnızsın akıllı sana bişey olsaallah korusun kim ilgilenecek dikkat et kendine beni delirtmeeeeeeeee

Çok doğru söledin canım... eks olabilrim.... Beni anlayan birinin olması ne güzel.. sana bişi sorcam bu teller varken hep bolee agrıyacaklarmı ??? dişlerimi basamıyorum acıyor :

Canım kıyamam gülüm ya..Geçmiş olsun güzelim.Zamanla alışırsın merak etme..Biraz dikkat etmen gerekiyor sadece.Benim kızımında vardı telleri uzun süre uğraştık.Sonuç mükemmel oluyor,her karanlığın bir aydınlığı var derler.Şimdi tellerden kurtuldu anne yine tel taktıralımmı diyor..:laugh:

canım evde tartımız yok annemde var dun oraya gıttım ama unuttum aklımdan nasıl cıktı bılmıyorum haklısın...kılo vermem canım hemen zor yanı ılk zamanlar gobegım bıraz dustu gıbı ama hemen veremem ben....

anam geç açtım pc yi yav gene bugun kahvaltı ettim hiç bişi kalmamış ewde yav benim yiyebileceğim bende çorba yaptım öle hazır çorba içtim akşamda içötim aradada yulaf ezmesi yedim sutlu yarın pazar var burda alıcam çorbalık ve 2. lahana diyetime pazartesi başlıycam ama bu sefer başka hiç bişi yemiycem okadar
😀

(5. gün)

kahvaltı;
1fincan form çay, domates, 1dilim k. ekmeği,1 parça peynir

ara;
yarım armut

öğle;
2dilim k.ekmeği, tere

ara;
1dilim k.ekmeği, 1kase çorba

akşam;
🙁🙁börek, (abartmadım), 1 yemek kaşığıda patates salatası,çay

ara;
1avuç kuru üzüm ve badem

NOT;bu gün evde olmadığım için ne kadar su içtim bilmiyorum ,
ama 1 saatten fazla yürüyüş yaptım,ve 1 şişede soda içtim...

günaydın melekler,
bu sabah herzamankinden daha erken kalktım (6:30'da) çünkü bu sabah yürüyüşe başladık şevvalle...
havada çok güzel 1.5 saat yürüdük geldim eşimle harika bir kahvaltı yaptık
akşam karşıya geçebiliriz yani annemlere eğer gidersek akşam yazamam tabii sabahta umarım diyetimi bozmam..

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67....................60....................5g
HeRCai...................1.70................-........................60...................2
LAMİYA...................1.60...............75.2. ...................65.....................1.5
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60...............57.5...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ..................55...................1.5
elisev....................1.63.................69 ...................60.....................10