Bu konuyu gülerek açmıştım içimdeki aşkla bir mutluluk,umut vardı.Şuanda ise ağlayarak kapatıyorum.Buraya son mesajım bu cevaptan sonra bu konuya adımımı atmicam.Bugün onu gördüm lab dersine girmek için beklerken karşı sınıftan o çıktı karşıma diğer asistanla konuşuyordu,gülüyordu konuşurken onu 2.defa gülerken görmüştüm.Yine beni farketmedi...Tam o giderken gözüm parmağına ilişti.Sağ elinin yüzük parmağında altın bir alyans vardı.Nişanlanmış!Yeni nişanlanmış çünkü ilk defa parmağında yüzük gördüm.O an nasıl yüzüm düştü anlatamam.Arkadaşlarımın yanında,derse girmeye 10 dk kala bunu gördüm.Ders mers dinleyemedim.O anda kendimi öyle sıktım ki ağlamamak için dolu dolu bakan gözlerimi sakladım herkesten.Yurda dönünce gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı.Hala ağlıyorum ama yazıp rahatlarım diye geldim.Dilimin her bitirdim deyişinde bile içimde ümit vardı ta ki bugüne kadar.Herşey bitti.Şuan tek istediğim şey onun çok mutlu olması,benimde bu durumu en kısa sürede atlatmam.Ama nasıl olucak bilmiyorum.2 hafta sonra sınavlar başlicak.Ona yürüyen ben bu sefer ondan kaçıcam koşar adımlarla.Çok canım yanıyor anlatamıyorum kimseye.Kurduğum hayaller,ümitler,çabalarım herşey yıkıldı gitti.Bu kadarmış onun için açtığım bu konununda sonuna böyle gelicekmişim.İnşAllah mutlu olsun sevdiğim...