C ceydd11 Üye Üye 21 Kasım 2020 #11 SadmiN' Alıntı: Sarı renk pek iyi değil hayatım. Apse, iltahap durumun olmuş olabilir. Doktorunla görüş, tahlilini yapsın belki destekleyici başka ilaçlar verebilir geçmiş olsun hayatım. Genişletmek için tıkla ... anladım abla çok teşekkürler pazartesi gideyim doktora hayırlı akşamlar
SadmiN' Alıntı: Sarı renk pek iyi değil hayatım. Apse, iltahap durumun olmuş olabilir. Doktorunla görüş, tahlilini yapsın belki destekleyici başka ilaçlar verebilir geçmiş olsun hayatım. Genişletmek için tıkla ... anladım abla çok teşekkürler pazartesi gideyim doktora hayırlı akşamlar
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Kasım 2020 #12 Tamam hayatım şimdiden geçmiş olsun lütfen ihmal etme hayatım mutlaka doktora git bir şeylerin habercisi olabilir. İdrar yolu enfeksiyonun olabilir.
Tamam hayatım şimdiden geçmiş olsun lütfen ihmal etme hayatım mutlaka doktora git bir şeylerin habercisi olabilir. İdrar yolu enfeksiyonun olabilir.
C ceydd11 Üye Üye 22 Kasım 2020 #13 SadmiN' Alıntı: Tamam hayatım şimdiden geçmiş olsun lütfen ihmal etme hayatım mutlaka doktora git bir şeylerin habercisi olabilir. İdrar yolu enfeksiyonun olabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ablacım yarın gidiyorum kısmetse
SadmiN' Alıntı: Tamam hayatım şimdiden geçmiş olsun lütfen ihmal etme hayatım mutlaka doktora git bir şeylerin habercisi olabilir. İdrar yolu enfeksiyonun olabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ablacım yarın gidiyorum kısmetse