Dj Aşık Yeni Üye Üye 26 Aralık 2009 #61 aman allahım çikolata dayanamam ne güzel özellikle bitter çikolataya hayırlı ugurlu olsun
CuKuLaTa Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #62 Bencede beni semeyen yoktur. Şaka bı yana vazgecılmezımdır cıkolata.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 10 Haziran 2010 #63 çikolata dedimi akan sular duru... diyetimi tek bozan şey... ÇİKOLATAA.... çikolatasız bir hayat düşünemiyorum...
çikolata dedimi akan sular duru... diyetimi tek bozan şey... ÇİKOLATAA.... çikolatasız bir hayat düşünemiyorum...
miss angel Yeni Üye Üye 11 Haziran 2010 #65 işte tam benlik bi fun club😀 çikolata benm hayatım her şeym yaşam sevincim kokusu bile beni mutlu etmeye yetio😀bak şimdi canm çketi yaaa🙂kokusu burnmda tüttü😀 kızlar boş bırakmayalm burayı.haydi bütün çikolata sevenler... bi seferberlik başlasın 😀
işte tam benlik bi fun club😀 çikolata benm hayatım her şeym yaşam sevincim kokusu bile beni mutlu etmeye yetio😀bak şimdi canm çketi yaaa🙂kokusu burnmda tüttü😀 kızlar boş bırakmayalm burayı.haydi bütün çikolata sevenler... bi seferberlik başlasın 😀
miss angel Yeni Üye Üye 12 Haziran 2010 #69 hiç yaa azcıktn bişy olmaz😀. ne kadannnnn masum bişy bilmiyo msn çikolata kızlar