*şiker* Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #51 Cevap: Yaşasın Çikolata Fan Club HayaL' Alıntı: ben de düşünemiyorum 😀Allah icat edenden razı olsun..... Genişletmek için tıkla ... amin icat edeni nur içinde yatırsın
Cevap: Yaşasın Çikolata Fan Club HayaL' Alıntı: ben de düşünemiyorum 😀Allah icat edenden razı olsun..... Genişletmek için tıkla ... amin icat edeni nur içinde yatırsın
HaYaL Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2009 #52 Cevap: Yaşasın Çikolata Fan Club Naptın datlum bak yine canım çekti yaaaaa 😀
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #53 Cevap: Yaşasın Çikolata Fan Club mmmmmmmmmmmmmmmm çikolata sabah sabah bile canım cekti helede bitterrr olursa ama hapsırıyorm yiyince alerji mi yaptı bana bitterrrrrrrr bunu bana yapamazsın
Cevap: Yaşasın Çikolata Fan Club mmmmmmmmmmmmmmmm çikolata sabah sabah bile canım cekti helede bitterrr olursa ama hapsırıyorm yiyince alerji mi yaptı bana bitterrrrrrrr bunu bana yapamazsın
nar Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #54 Cevap: Yaşasın Çikolata Fan Club çikolatayı sevmeyen yoktur sanırım bende bayılırım..
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Kasım 2009 #59 şimdi bile yiyoom..bu çikolatayı çıkaranın mekanı cennetlik olsun amiin 😀
laetitia Yeni Üye Üye 11 Kasım 2009 #60 ah ah yemesi bi dert yememesi bi dert bu kilolar yüzünden ama delisiyim delisi🙂 Her çeşit çikolata tarafımca itinayla mide indirilir.
ah ah yemesi bi dert yememesi bi dert bu kilolar yüzünden ama delisiyim delisi🙂 Her çeşit çikolata tarafımca itinayla mide indirilir.