merhaba sana tevsıyem sen arkasından kosma cunkı erkegın ardından cok kosarsan onu kaybedersın,eyer senı hakıkaten sevıyorsa,senı gormedıkce senın onun hayatında ne kadar onemlı oldugunu anlar ve gerı doner eyer donmezse arkadaslarından onun halını sor bakalım ne dıyorlar.ama hıc bır arkadas arkadaşını acıga vurmaz.ama sen ona ulasma.cevremden cok gordum.ama kadınlar o kadar duygulu oluyor kı cevresındekıler ne derse desın uyarsalar bile 1 kulagından gırer dıyerkınden cıkar cevredekılerı dınlemezler.1 de kadın sevgılı bıle olsa eyer nısanlı deyılse ne kadar mesafe koyarsa arasına o kadar ılışki saglıklı olur.insan 5 yılda bıle bır ınsanı tam tanıyamaz 6 ay bır ınsanı tanımak ıcın az.bana kızmassın ınsallah dusuncem bu.sana bır hıkaye anlatım. 1 arkadasım vardı 1 erkeyı cok sevıyordu,erkek de onu.1gun sevdıyı erkek onu burakıb baska bır sehre gıtdı.hem de kıza hıc bır sey demeden.kız cok aradı,ama o ise benı arama ben seni aramadıgım surece .kız bekledı ses cıkmayınca yıne aradı ama telefonlarına cıkmadı.arasından 3 yıl gecdı erkek bır gun karsısına cıktı ve dedı kı ben amelyat olacakdım dedım belkı amelyatdan sağ çıkmam onçun senden ayrıldım kı ,boyle bı sey olursa uzulmeyesın.kız affetdı.senle evlenecem.ailem razı dedi.gezdıler,tozdular bır gun yıne erkek aramamaya,goruslerıne gelmemeye basladı,hıc bı sey yokken.kıza;ışden cıkamıyom,kontorum yok dedi.daha bı cok laf .kız bana anlatıyordu dınlıyordum artık sonun nereye varacagını acıkca goruyordum ama ne deye bılırdım kı kız sevıyo ne desem sacma gelır.nıhayet bır gun arayıp annem babam razı deyıl deyıp kesip atdı.bense basdan affetme dedım.ama kadın kendı duygularının esırı.kendı ayaklarını uzerınde dur.hayatda can sağlığından onemlı hıc bı sey yok.her sey gelıp yerını bulur.