BöğüRTLen Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #81 Ce: varmisin? yokmusun? yıkarım ne demek elimize mi yapışır abla=) alttaki bana mercimek köftesi yapar mısın?=)
Ce: varmisin? yokmusun? yıkarım ne demek elimize mi yapışır abla=) alttaki bana mercimek köftesi yapar mısın?=)
nisan Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #82 Ce: varmisin? yokmusun? yaparim yine bulasiklari sen yikarsin alttaki sende bize kavheleri yaparmisin
Ce: varmisin? yokmusun? yaparim yine bulasiklari sen yikarsin alttaki sende bize kavheleri yaparmisin
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #83 Ce: varmisin? yokmusun? yaparım tabi alttaki bugün benim yerime işe gidermisin 🙂
M Monera Forum Okuru 10 Mayıs 2008 #84 Ce: varmisin? yokmusun? giderim tabi alttaki sen benim yerime sınavlara girermisin?
mislinay Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2008 #85 Ce: varmisin? yokmusun? girerim girmesinede kalırsın canım ya 13-14 sene oldu liseyi bitireli 🙂 alttaki benim yerime 3 yaşındaki mız mız oğluma bakarmısın
Ce: varmisin? yokmusun? girerim girmesinede kalırsın canım ya 13-14 sene oldu liseyi bitireli 🙂 alttaki benim yerime 3 yaşındaki mız mız oğluma bakarmısın
M Monera Forum Okuru 11 Mayıs 2008 #86 Ce: varmisin? yokmusun? Bakarım Alttaki bana börek açar mısın?
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2008 #87 Ce: varmisin? yokmusun? acarım tabi neli olsun alttaki sende böreğin yanına kek yaparmısın...
mislinay Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2008 #88 Ce: varmisin? yokmusun? yapmazmıyım yanınada çay alttaki sende yaş pasta yaparmısın
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #89 Ce: varmisin? yokmusun? yaparım tabiki hemde çikolatalı alttaki sende baklava acarmısın
mislinay Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #90 Ce: varmisin? yokmusun? açarım canım alttaki sen yerime temizlik yaparmısın🙂