mislinay Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #151 Cevap: varmisin? yokmusun? olmazmıyım kıss ayıp ettin 🙂 benimle yemeğe gelmeye varmısın
CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Ekim 2008 #152 Cevap: varmisin? yokmusun? Tabiki varim foto cekmek hobim oldu benimle foto cekmeye var misin?
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #153 Cevap: varmisin? yokmusun? varımmm canımmmm benimleee çekiredk yemğe varmısın
CaRiZmA Vip Melek Üye 11 Kasım 2008 #154 Cevap: varmisin? yokmusun? ya ben cekirdek yeme pek😀 yokum alttaki benimle cilginlar gibi dans etmeye var misin
Cevap: varmisin? yokmusun? ya ben cekirdek yeme pek😀 yokum alttaki benimle cilginlar gibi dans etmeye var misin
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #155 Cevap: varmisin? yokmusun? varım tabe 😀 alttaki benimle yarın alışverişe çıkmaya varmısın?
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 15 Kasım 2008 #156 Cevap: varmisin? yokmusun? alışveriş mi dedi biri bana varımmm ama artık bi pizza ısmarlarsın 😀 alttaki hadi diskoya gidip kurtları dökelim var mısın?😀
Cevap: varmisin? yokmusun? alışveriş mi dedi biri bana varımmm ama artık bi pizza ısmarlarsın 😀 alttaki hadi diskoya gidip kurtları dökelim var mısın?😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Kasım 2008 #158 Cevap: varmisin? yokmusun? Süper olur varim😀 alttaki yanina bide kek yap bakalim😀
zuzu65 Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #159 Cevap: varmisin? yokmusun? üzümlümü varım yaparım alttaki bayram temizliğine benle varmısın beklerim
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Kasım 2008 #160 Cevap: varmisin? yokmusun? Varım ama bana alttaki bayram harçlığı verirse