nisan Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #1 varmisin? yokmusun? yeni bir oyun show tvde yayinlanan ve sevilen bir yarisma ,bizim oyunda para olmasada geyik var ben baslatiyorum acaba varmisin yokmusun? yarin bütün gün temizlik yapmaya varmisin yokmusun?
yeni bir oyun show tvde yayinlanan ve sevilen bir yarisma ,bizim oyunda para olmasada geyik var ben baslatiyorum acaba varmisin yokmusun? yarin bütün gün temizlik yapmaya varmisin yokmusun?
esena Aktif Üye Üye 16 Şubat 2008 #2 Ce: varmisin? yokmusun? yokum çünkü dün yaptım sen aşağıdaki bütün gün yemek yapmaya varmısın yokmusun
Ce: varmisin? yokmusun? yokum çünkü dün yaptım sen aşağıdaki bütün gün yemek yapmaya varmısın yokmusun
nisan Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #3 Ce: varmisin? yokmusun? bende yokum bi kere yapim olmazmi alttaki sen bebek yapmaya varmisin yokmusun,,
Ce: varmisin? yokmusun? bende yokum bi kere yapim olmazmi alttaki sen bebek yapmaya varmisin yokmusun,,
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #4 Ce: varmisin? yokmusun? varım ama koçişi nasıl kandıracaz.. alttaki hadi benim yerime balık kızart.var mısın yok musun..
Ce: varmisin? yokmusun? varım ama koçişi nasıl kandıracaz.. alttaki hadi benim yerime balık kızart.var mısın yok musun..
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #5 Ce: varmisin? yokmusun? ayy varım... kabul ediyorum.. yarın balık yicem canım vee balığı çok severimm 😀 😀 😀 😀
Ce: varmisin? yokmusun? ayy varım... kabul ediyorum.. yarın balık yicem canım vee balığı çok severimm 😀 😀 😀 😀
esena Aktif Üye Üye 17 Şubat 2008 #6 Ce: varmisin? yokmusun? neyse ben alttakine sesleneyim alttaki bu gece uyumamaya varmısın yokmusun
nisan Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #7 Ce: varmisin? yokmusun? yokum suanda uykum yok canim alttaki dans etmeye varmisin simdi
nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #8 Ce: varmisin? yokmusun? neden kimse oynamiyor alttaki,peki sen oynamaya ´varmisin yokmusun
M Misafir Forum Okuru 22 Şubat 2008 #9 Ce: varmisin? yokmusun? yok mıslıcım gece gece oynuyamam yarın gel karşılıklı oynarız ama sen aşşağdakı yarın benım yerıme mısafırlığe gıdermısın
Ce: varmisin? yokmusun? yok mıslıcım gece gece oynuyamam yarın gel karşılıklı oynarız ama sen aşşağdakı yarın benım yerıme mısafırlığe gıdermısın
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #10 Ce: varmisin? yokmusun? giderim tabi sen adresi ver yeter😀 alttaki sen benim yerime bugün işe gitmeye varmısın yokmusun🙂
Ce: varmisin? yokmusun? giderim tabi sen adresi ver yeter😀 alttaki sen benim yerime bugün işe gitmeye varmısın yokmusun🙂