gokba Yeni Üye Üye 18 Eylül 2009 #21 hanımlar ben hepsini denedim bu saydıklarınızın. turplu su çok işe yaradı ama tonsillit oldum.sağlığımdan oldum. sirkeli su saçlarınıza güzel bir parlaklık veriyor ve kepekten arınırıyor., ısırgan otu saçlarınızı güçlendiriyor.
hanımlar ben hepsini denedim bu saydıklarınızın. turplu su çok işe yaradı ama tonsillit oldum.sağlığımdan oldum. sirkeli su saçlarınıza güzel bir parlaklık veriyor ve kepekten arınırıyor., ısırgan otu saçlarınızı güçlendiriyor.
S star Yeni Üye Üye 7 Aralık 2009 #22 sirke hem parlatıp yumuşatıyo hemde uzatıyor deneyin Son düzenleme: 7 Aralık 2009
N nazli_bebeq Yeni Üye Üye 16 Aralık 2009 #23 deneyenler varsa niye bişe demiyolar kestirdim saçlarımı pişman oldum uzasın istiyom biranönce🙁(
laetitia Yeni Üye Üye 16 Aralık 2009 #24 ben hint-susam-badem yağı karışımı yaptırdım birkez kullandım devam etsem işe yarıo 😀
PORSELEN BEBEK Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #26 valla bende uzun saç hastasıyım.denicem hemen..........
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #27 ya şu elma sirkesinin işe yaramadığı bişey varmı mucize bi şey ya
anıçisil Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #28 bnde duymuştum elma sirkesini bikaç kere denedim parlak olmasınıda sağlıyor
S su.ay Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #29 çok güzel bir paylaşım. elma sirkesini bir çok şeye geldiğini biliyorum. bunuda yeni öğrendim. teşekkürer.
çok güzel bir paylaşım. elma sirkesini bir çok şeye geldiğini biliyorum. bunuda yeni öğrendim. teşekkürer.
Dj Aşık Yeni Üye Üye 1 Ocak 2010 #30 nazli_bebeq' Alıntı: deneyenler varsa niye bişe demiyolar kestirdim saçlarımı pişman oldum uzasın istiyom biranönce🙁( Genişletmek için tıkla ... ben denedim uzuyo ama yani öyle böyle degil yani okadar çabuk degil cnm🙂
nazli_bebeq' Alıntı: deneyenler varsa niye bişe demiyolar kestirdim saçlarımı pişman oldum uzasın istiyom biranönce🙁( Genişletmek için tıkla ... ben denedim uzuyo ama yani öyle böyle degil yani okadar çabuk degil cnm🙂