Cevap: Üyelerle Röportaj
Bekar üyenin soruları
Gerçek adınız ve yaşınız? Serenay/18
Hobileriniz? MM 🙂 , arkadaşlarımla vakit geçirmek özellikle gezmek 🙂
Fobileriniz? Karanlık ve böcekler (ama hepsi değil sadece zehirli olanlar 😀 )
Hangi tarz müzikten hoşlanırsınz?:music:
Aslında kulağıma hangi şarkı hoş gelirse dinlerim.. ama genel olarak Rap dinlerim.. Bi de yazın çıkan hareketli şarkılar 🙂
Çalışıyor musunuz? Hayır,çalışmıyorum.
Evinizde dağınık mısınız yoksa titiz mi? İkisi ortası 🙂
Hangi tarz giyimden hoşlanırsın? Spor, klasik, seksi
Genelde spor tarz giyinirim.. yazın çoğu zaman elbise tercih ederim ya da bol kapriler.
Vucudunun en çok hangi yerini beğenirsin?
(sırasıyla) Dudaklarım, gamzelerim,ince belim ve gözlerim
Nasıl bir kadınsın? Anaç, seksi, sevimli, mızmız?
Sevimli sayılırım herhalde 😀 Sessiz bir tipim.. Genelde mutsuz bir yapım vardır.
Ailenizlemi oturuyorsunuz, tek mi yaşıyorsunuz?
Ailemle oturuyorum.
Sevgiliniz var mı?
Evet,var.
Nasıl tanıştınız.
Okulda tanışmıştık,sınıf arkadaşımdı. Bu sene bitti tabi okul 🙂
Beğendiğin erkek tipini tarif eder misin ?:yo:
Esmer erkeklerden daha çok hoşlanırım.Boyu benden az uzun, gözleri koyu kahve ve gözlerinin için gülen,bir tane gamzesi olan,orta kiloda.. vs. (kimi anlattım acaba 😛 😀 )
Bir erkekte aradığın başlıca özellikler nedir?
Yanında bulunmaktan huzur bulmalıyım bi erkeğin. Kaba biri olmamalı. İnsanlık hali çok büyük bi sinir olmadıkça ağzından küfür çıkmamalı.. Yalan söylememeli ve çapkın biri olmamalı. 10 çocuğum olsa da boşarım 🙂 hiç gelemem valla 😀
ilk öpüşmenizi hatırlıyor musunuz ?
😀 😀
Sevdiğin erkek ailemle birlikte oturacaksın derse kabul eder misin ?
Hayır,kabul etmem.. Eğer bu sözü parasal konularla ilgili bişeyse evliliği ertelerim sorun değil.. yoook ondan değil illa ki benim ailemle oturacaksın derse de güle güle 🙂
Sevgilinin seni aldattığını öğrendin. Neler yaparsın?:moony:
Birinden duyduysam inanmam,içimde şüphe olsa bile bana söyleyen kişiye inanmıyormuşum gibi davranırım. Bu devirde kimseye güven olmaz iftira da olabilir.. Söyleyen kişiden kanıtlamasını isterim.. Hee kanıtladı mı. Giderim o an yanlarına tek küfür ya da hakaret etmeden kendinin kaybettiğini ve bir daha karşıma çıkmamasını söylerim! Orada da biter zaten.
Hayatınla ilgili hedeflerin var mı?
Var.. Psikoloji üzerine okumak istiyorum. Hedefim için bir sene daha bekleyeceğim sanırım. Tercih yapmayı düşünmüyorum.
İçini dök desem ne söylemek istersin?
Çok şey söylemek isterdim ama boşver ben de kalsın.. 🙁
Bekar üyenin soruları
Gerçek adınız ve yaşınız? Serenay/18
Hobileriniz? MM 🙂 , arkadaşlarımla vakit geçirmek özellikle gezmek 🙂
Fobileriniz? Karanlık ve böcekler (ama hepsi değil sadece zehirli olanlar 😀 )
Hangi tarz müzikten hoşlanırsınz?:music:
Aslında kulağıma hangi şarkı hoş gelirse dinlerim.. ama genel olarak Rap dinlerim.. Bi de yazın çıkan hareketli şarkılar 🙂
Çalışıyor musunuz? Hayır,çalışmıyorum.
Evinizde dağınık mısınız yoksa titiz mi? İkisi ortası 🙂
Hangi tarz giyimden hoşlanırsın? Spor, klasik, seksi
Genelde spor tarz giyinirim.. yazın çoğu zaman elbise tercih ederim ya da bol kapriler.
Vucudunun en çok hangi yerini beğenirsin?
(sırasıyla) Dudaklarım, gamzelerim,ince belim ve gözlerim
Nasıl bir kadınsın? Anaç, seksi, sevimli, mızmız?
Sevimli sayılırım herhalde 😀 Sessiz bir tipim.. Genelde mutsuz bir yapım vardır.
Ailenizlemi oturuyorsunuz, tek mi yaşıyorsunuz?
Ailemle oturuyorum.
Sevgiliniz var mı?
Evet,var.
Nasıl tanıştınız.
Okulda tanışmıştık,sınıf arkadaşımdı. Bu sene bitti tabi okul 🙂
Beğendiğin erkek tipini tarif eder misin ?:yo:
Esmer erkeklerden daha çok hoşlanırım.Boyu benden az uzun, gözleri koyu kahve ve gözlerinin için gülen,bir tane gamzesi olan,orta kiloda.. vs. (kimi anlattım acaba 😛 😀 )
Bir erkekte aradığın başlıca özellikler nedir?
Yanında bulunmaktan huzur bulmalıyım bi erkeğin. Kaba biri olmamalı. İnsanlık hali çok büyük bi sinir olmadıkça ağzından küfür çıkmamalı.. Yalan söylememeli ve çapkın biri olmamalı. 10 çocuğum olsa da boşarım 🙂 hiç gelemem valla 😀
ilk öpüşmenizi hatırlıyor musunuz ?
😀 😀
Sevdiğin erkek ailemle birlikte oturacaksın derse kabul eder misin ?
Hayır,kabul etmem.. Eğer bu sözü parasal konularla ilgili bişeyse evliliği ertelerim sorun değil.. yoook ondan değil illa ki benim ailemle oturacaksın derse de güle güle 🙂
Sevgilinin seni aldattığını öğrendin. Neler yaparsın?:moony:
Birinden duyduysam inanmam,içimde şüphe olsa bile bana söyleyen kişiye inanmıyormuşum gibi davranırım. Bu devirde kimseye güven olmaz iftira da olabilir.. Söyleyen kişiden kanıtlamasını isterim.. Hee kanıtladı mı. Giderim o an yanlarına tek küfür ya da hakaret etmeden kendinin kaybettiğini ve bir daha karşıma çıkmamasını söylerim! Orada da biter zaten.
Hayatınla ilgili hedeflerin var mı?
Var.. Psikoloji üzerine okumak istiyorum. Hedefim için bir sene daha bekleyeceğim sanırım. Tercih yapmayı düşünmüyorum.
İçini dök desem ne söylemek istersin?
Çok şey söylemek isterdim ama boşver ben de kalsın.. 🙁