K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #1 Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim :) üstteki üyeye taninmis bir ünlünün ismini koyalim bakalim ben kim olacagim...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Aralık 2007 #2 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 metin şentürk (hani kör ya o bakımdan benzettim adından dolayı)
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Aralık 2007 #3 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 ...' Alıntı: metin şentürk (hani kör ya o bakımdan benzettim adından dolayı) Genişletmek için tıkla ... Ayyy cok sagol yaa :busted_blue: söyle dur simdi bende sira, ne desem ne desem????? Ibrahim Tatlises hani dobra dobrasin yaaa o yüzden 🙂
Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 ...' Alıntı: metin şentürk (hani kör ya o bakımdan benzettim adından dolayı) Genişletmek için tıkla ... Ayyy cok sagol yaa :busted_blue: söyle dur simdi bende sira, ne desem ne desem????? Ibrahim Tatlises hani dobra dobrasin yaaa o yüzden 🙂
almira Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #4 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 yaw kör tuğba ekinci geldi aklıma neden bilmiyom ama
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Aralık 2007 #5 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 funda arar geldi aklıma avatarındaki resim ona benziyoda
almira Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #6 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 sana da mustafa topal oğlu diyim oda geveze ya
HİDOŞ Aktif Üye Üye 26 Aralık 2007 #7 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 gülben ergen neden bilmiyom ama öyle demek geldi içiden gülben ergeni hep sevimli biri olarak görmüşümdür senide öyle belki ondandır
Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 gülben ergen neden bilmiyom ama öyle demek geldi içiden gülben ergeni hep sevimli biri olarak görmüşümdür senide öyle belki ondandır
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #8 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 sezen aksu olurmusun???? 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2007 #9 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 ebru gündeş ol sende
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Aralık 2007 #10 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 sagol canim seni bide petek dincöz yapalimmi