K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Aralık 2007 #41 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul Buyur canim bende bir tane laptop istiyorum...
ms_enemy Yeni Üye Üye 11 Aralık 2007 #42 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul bennnn bir kelebek resmi istyorum 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Aralık 2007 #43 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım sen bir tane istedin bak ben sana bisürü kelebek resmi buldum bende inci bir kolye istiyorum
Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım sen bir tane istedin bak ben sana bisürü kelebek resmi buldum bende inci bir kolye istiyorum
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #44 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul Buyur canim benimm... bende bir bisiklet resmi istiyorum....
mislinay Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #45 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım al sana ilginç bir hızlı bisiklet canım... bende bir melek resmi istiyorum evet bir melek hadi bakalımmm
Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım al sana ilginç bir hızlı bisiklet canım... bende bir melek resmi istiyorum evet bir melek hadi bakalımmm
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #46 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım işte sana dünyanın en şeker meleği bende mavi bir muhabbet kuşu resmi istiyorum🙂
Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım işte sana dünyanın en şeker meleği bende mavi bir muhabbet kuşu resmi istiyorum🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Aralık 2007 #47 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul umarim olmusdur.... bende bir resat nuri güntekinde yaprak dökümünün kitabini istiyorum...
Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul umarim olmusdur.... bende bir resat nuri güntekinde yaprak dökümünün kitabini istiyorum...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #48 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul Reşat Nuri Güntekin'in Yaprak Dökümü kitabı tatlım... Ben de turuncu perde resmi istiyorum...
Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul Reşat Nuri Güntekin'in Yaprak Dökümü kitabı tatlım... Ben de turuncu perde resmi istiyorum...
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #49 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım bu senin turuncu pereden, bende çok şık bir mutfak istiyorum....
Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul canım bu senin turuncu pereden, bende çok şık bir mutfak istiyorum....
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #50 Ce: Üstteki Üyenin İstediği Resmi Bul bende o zaman güzel bir banyo resmi isteyeyim